Train Simulator (Windows)

Microsoft Train Simulator lover å gi deg styringen over noen av verdens mest berømte togsett fra PC-en din (lokaltoget til Asker, kanskje?). Du får rollen som genial togingeniør og må takle togutfordringer fra den virkelige verden. Du får også verktøyene for å gjenskape hvilken som helst togbane du kan komme på – helt ned til detaljer som gjerder, sidespor, signaler, broer og bygninger langs skinnegangen.

Du får i utgangspunktet seks svært detaljerte ruter som dekker over 600 miles med skinnegang. Disse er nøye gjenskapt etter virkelige data med nøyaktige høydeforskjeller, byer og industriområder for å gjenskape virkeligheten. Microsoft har til og med lagt inn autentiske lydbilder fra de ulike stedene. Rutene inkluderer både historiske og moderne togsituasjoner og oppdrag.

  • Plattform: Windows
  • Slippdato: 15. juni 2001
  • Utvikler: Microsoft Game Studios

Artikler om Train Simulator

Microsoft Train Simulator

Tog er et fascinerende emne. Jernbanen har i lang tid vært et viktig element i arbeidet med å binde sammen kontinenter. Den var lenge det raskeste transportmiddelet på jord, og er fortsatt den mest elegante. En rekke byer er svært avhengig av å ha en jernbane tilknyttet seg. I Japan er tog en besettelse, noe som kom godt til syne ved lansering av deres mest solgte spill A-Train.

Bilder fra spillet

Til toppen