UFO: Aftershock (Windows)

UFO: Aftershock er etterfølgeren til det populære strategispillet UFO: Aftermath, hvor spilleren måtte nedkjempe en invasjon fra rommet. Fienden var retikulanerne, en gruppe romvesener som kom til vår utkant av galaksen for å utføre eksperimenter. Planen deres bestod i å dekke jordoverflaten med såkalt biomasse, i håp om at denne etter hvert ville danne sin egen bevissthet med enorme parapsykiske krefter.

UFO: Aftershock vil bygge videre på det relativt vellykkede gameplayet i UFO: Aftermath. Her vil du få ansvaret for å dirigere forsvaret av jorden, samtidig som du må ta del i enkelte strategiske kampoperasjoner. Spillet inneholder en rekke nye teknologier og fiender, og i tillegg ser det ut til at det økonomiske aspektet (basebygging, ressursinnsankning) får større plass i denne etterfølgeren, noe som mange spillere har etterlyst.

  • Plattform: Windows
  • Slippdato: 4. november 2005
  • Sjanger: Strategi
  • Aldersmerking: 16+
  • Utvikler: Altar Interactive
  • Utgiver: Cenega

Artikler om UFO: Aftershock

Nye nettsteder lansert

E3 er ikke bare tiden for kunngjøringer og presentasjoner. Mange benytter oppmerksomheten til å lansere nettsteder, og nå har spill som Tabula Rasa, Leisure Suit Larry, Worms: Forts Under Siege og UFO: Aftershock fått sine egne hjem på nettet.

UFO-sagaen fortsetter

UFO: Aftermath har nytt stor suksess på markedet, og nå har Cenega og Altar Interactive kunngjort at de jobber med en etterfølger som heter UFO: Aftershock.

Bilder fra spillet

Til toppen