Ultimate Trainz Collection (Windows)

I følge utviklerne er dette den mest detaljerte og stemningsfulle jernbaneopplevelsen noensinne (!), og spilleren får kontrollere nesten hvert eneste aspekt ved driften av en velfunksjonerende jernbane. Du konstruerer 3D-landskaper, tar kontroll over tusenvis av tonn med frakt og forsøker å gi de reisende en så smertefri tur som mulig. Du må sjonglere lokomotiver, koordinere avganger, foreta linjeskift og sikre at alle kommer trygt frem. Stort sett gjøre alle de tingene NSB ikke fikser, altså.

Bortsett fra det originale Trainz-spillet kan denne spesialutgaven også by på andre morsomme programmer: De mest kreative får for eksempel sjansen til å male om togsett med "Trainz Paint Shed", og konstruere nye gjenstander og tog i 3D-pakken "Gmax V1.1". Tut tut?

  • Plattform: Windows
  • Slippdato: 20. februar 2003
  • Utvikler: Auran

Artikler om Ultimate Trainz Collection

Ultimate Trainz Collection

Man kommer ikke bort fra det faktum at toget trolig er den viktigste oppfinnelsen på 1800-tallet. Bortsett fra å være en svært viktig del av vårt virkelige liv, har også tog og jernbane blitt en svært stor hobby blant mange mennesker. Produktet vi har valgt å legge under lupen er forøvrig en nylig utgitt spesial-utgave av det originale Trainz-spillet, som ble sluppet kort tid etter Train Simulator i 2001.

Til toppen