Uru: Ages Beyond Myst (Windows)

  • Plattform: Windows
  • Slippdato: 14. november 2003
  • Aldersmerking: 3+
  • Utvikler: Cyan Worlds
  • Utgiver: Ubisoft Entertainment

Artikler om Uru: Ages Beyond Myst

Flere eventyr i Uru: Ages Beyond Myst

Cyan og Ubi Soft har klargjort en utvidelsespakke til fjorårets eventyrspill Uru: Ages Beyond Myst. Pakken er å regne som et slags plaster på såret for alle forsmådde Uru-fans, ettersom planene om å bringe Uru ut på internett under parolen Uru Live ikke lot seg gjennomføre.

Uru Live kansellert

Cyan Worlds og Ubisoft har kansellert det som etter planen skulle bli et revolusjonerende flerspillereventyr.

Uru: Ages Beyond Myst

Uru: Ages Beyond Myst er spillet som skal bringe noe helt nytt til eventyr-sjangeren. Tiden er over da man dro på oppdagelsesferd aldeles alene - framtiden ligger i å utforske og oppdage sammen med andre i en massiv-flerspiller-verden. Cyan har imidlertid lagt ved en solid enkeltspiller-modus også, og det er den vi skal konsentrere oss om i denne omtalen.

Uru: Ages Beyond Myst

Ubi Soft har akkurat lansert en fersk spillbar demo av Uru: Ages Beyond Myst - den kommende sanntids-versjonen av det klassiske puzzle-spillet.

Uru: Ages Beyond Myst

En ny trailer fra det neste spillet i den svært populære Myst-serien er lansert. Uru: Ages Beyond Myst blir det første spillet i serien i full 3D og med muliget for å spille sammen med andre på nettet.

Uru: Ages Beyond Myst åpnet for betatesting

Nå kan endelig alle som vil delta i betatestingen av Uru: Ages Beyond Myst - den neste sagaen i Myst-universet. Det er Ubi Soft og utviklerne Cyan Worlds som sender oss beskjeden om at de nå nærmer seg sluttfasen av utviklingsperioden.

Bilder fra spillet

Til toppen