Vexx (Xbox)

På de forlatte restene av planeten Astara lever innbyggerne i Rockhaven et vanskelig, men fredelig liv til dagen den onde Dark Yabu suser ned fra himmelen med hærskarene sine. Med rasende kraft og nådeløs effektivitet kaster de seg over folket, og gjør dem til slaver dypt nede i hulene som omgir landsbyen.
Dark Yabu dreper bestefaren til unge Vexx, som klarer å snike seg usett om bord i fiendens vindskip. Der, innelåst i Yabus private kammer, ligger det siste paret med kamphansker på planeten. Hanskene trer seg på hendene til Vexx, blir ett med kroppen hans og gir ham spesielle krefter. Vexx legger ut på en reise over vulkanske øyer, gjennom ørkentempler, isbyer og kjempeslott for å redde sitt folk og hevne bestefarens død.

  • Plattform: Xbox
  • Slippdato: 4. april 2003
  • Sjanger: Action
  • Utvikler: Acclaim Studios
  • Utgiver: Acclaim

Også tilgjengelig på

PS2 GC

Artikler om Vexx

Vexx

En tidligere idyllisk verden ligner ikke lenger seg selv etter at en ond hersker og hans undersåtter bestemte seg for at dette skulle være deres område. Etter et bortføringsforsøk klarer vår helt å unnslippe de onde klørne, men bestefar Helt ofrer seg i forsøket for å redde lillegutt. I utgangspunktet vil det være en umulig oppgave å få hevnet denne udåden og reddet tidligere nevnte verden, men heldigvis finnes det en løsning.

Til toppen