Worms 3D (PS2)

  • Plattform: PlayStation 2
  • Slippdato: 31. oktober 2003
  • Aldersmerking: 3+
  • Utvikler: Team 17
  • Utgiver: SEGA Europe

Artikler om Worms 3D

Worms 3D

Etter ein del år med veldig mange spel om dei kjende og kjære markane, kan ein eigentleg ganske lett trekke konklusjonen at dei alle saman var veldig like. For å forandre på dette har Team 17 til slutt teke steget ut i 3D. Om det fører mykje nytt til serien kan diskuterast, men det er utvilsamt eit steg i riktig retning.

Team 17 snakker om Worms 3D

Worms så for første gang livets lys i 1996 og ble med en gang en stor suksess med sin underholdende multiplayer, sjarmerende mark, elleville våpen, store spillbarhet og humor. Worms var spillet å ha når du skulle samle noen venner rundt datamaskinen for å ha det skikkelig gøy, samtidig var spillet såpass enkelt å komme inn i at alle kunne være med på morroa.

Worms 3D

Den andre Worms 3D-demoen er nå lansert. Worms 3D er den første tredimensjonale versjonen av den legendariske Worms-franchisen, og utviklerne setter dermed en ny standard for den populære serien.

Worms 3D

Den morsomme Worms-serien har gjennom mange år fått stor suksess. Team 17 har nå satt seg som mål å sette en ny standard for denne franchisen, og utvikle en ny spennende oppfølger i en 3D-verden.

Bilder fra spillet

Til toppen