Worms: Forts Under Siege (Windows)

De søte og krigerske ormene er tilbake! Worms: Forts Under Siege forandrer litt på det tradisjonelle Worms-gameplayet ved å introdusere festninger. I motsetning til i tidligere Worms-spill er det ikke mulig å ødelegge selve landskapet i Forts Under Siege, men festningene kan naturligvis bombes sønder og sammen. Disse festningene kan oppgraderes, og du kan bygge enheter slik som katapulter og trojanske esler for å ødelegge de fiendtlige ormene.

Spillet kommer med 30 ulike våpen som ormene dine kan bruke, og hvis du er flink vil du kunne låse opp skjulte kart, oppdrag, utfordringer og "speech banks" (altså nye kommentarer for ormene dine). Spillet foregår i en rekke tegneserieaktige historiske miljøer, slik som det eldgamle Egypt, Troja, samuraikrigernes Japan og Kong Arthurs England.

  • Plattform: Windows
  • Slippdato: 19. november 2004
  • Sjanger: Action
  • Aldersmerking: 3+
  • Utvikler: Team 17
  • Utgiver: SEGA Europe

Også tilgjengelig på

PS2 Xbox

Artikler om Worms: Forts Under Siege

Julekalender 2004 - luke 9

Det er nå bare 15 dager igjen til julaften, og i forsøket på å gjøre ventetiden enklere, har vi her på Gamer.no en julekalender. I dagens luke ligger Worms Forts Under Siege og Sega SuperStars.

Worms: Forts Under Siege

Team 17 har akkurat lansert en ny demo av Worms: Forts Under Siege, det nyeste spillet i den meitemarkbefengte strategispillserien Worms.

Worms: Forts Under Siege

I går lanserte Team 17 og Acclaim en spillbar demo av Worms: Forts Under Siege, det neste spillet i den morsomme Worms-serien.

Worms Forts Under Siege

De fleste som har vært med en stund husker helt sikkert de gode, gamle Worms-spillene. Her styrte du en liten gruppe krigsmarker med smaken for blod. Med sauebomber, bananbomer og andre syke våpen skulle du gjøre ditt beste for å tilintetgjøre fienden.

Nye nettsteder lansert

E3 er ikke bare tiden for kunngjøringer og presentasjoner. Mange benytter oppmerksomheten til å lansere nettsteder, og nå har spill som Tabula Rasa, Leisure Suit Larry, Worms: Forts Under Siege og UFO: Aftershock fått sine egne hjem på nettet.

Nytt Worms-spill på vei

Team 17 og Sega har kunngjort at et nytt Worms-spill er på trappene. Worms: Forts Under Siege tar serien i en ny og spennende retning.

Bilder fra spillet

Til toppen