Xpand Rally (Windows)

I Xpand Rally sitter spilleren bak rattet i en tunet racingbil med vanvittige hestekrefter. Ved å vinne løp kan spilleren kjøpe nye og forbedrede deler for å gjøre bilen kraftigere. Spillet tilbyr omlag 20 forskjellige biler som hver og en oppfører seg ulikt avhengig av underlag og modell. Utvikleren Techland kombinerer realisisk kjøremodell med stor fart, for at føreren skal nyte hastigheten og kraften til en sportsbil.

Xpand Rally kommer med over 60 baner fra hele verden, og nyeste versjon av den detaljrike Chrome-motoren genererer et realistisk terreng. Et dynamisk værprogram skal gjrøe det en morsom utfordring å kjøre rally, enten gjennom en voldsom regnskur eller overraskende snøstorm. Xpand Rally-verdenen blir fullstendig interaktiv og hvert eneste objekt oppfører seg realistisk i forhold til omgivelsene.

  • Plattform: Windows
  • Slippdato: 8. oktober 2004
  • Sjanger: Racing
  • Aldersmerking: 3+
  • Utvikler: Techland
  • Utgiver: K.E. Media

Også tilgjengelig på

Xbox

Artikler om Xpand Rally

Xpand Rally

I dette rallyspillet fra utvikleren Techland behøves mer enn bare kunnskaper om hvordan en skal ratte en rallybil. Skal du komme noen vei, er det en fordel om du har stor interesse for bilens indre, eller bakgrunn som bilmekaniker.

Xpand Rally

Etter en liten tjuvstart tidligere i år er endelig den offisielle enspillerdemoen av Xpand Rally blitt gjort tilgjengelig.

Xpand Rally

Nå er den etterlengtede flerspillerdemoen av Xpand Rally tilgjengelig. Det gir oss muligheten til å finne ut om dette polske rallyspillet har mer enn flott grafikk å skilte med.

Xpand Rally

Techland har nå lansert en serie filmer som demonstrerer de ulike landskapene du får oppleve i Xpand Rally.

Vil du betateste Xpand Rally?

Techland har kunngjort at de leter etter betatestere for det nye rallyspillet Xpand Rally, så hvis du har en liten Petter Solberg i magen er det bare å skrive seg på.

Xpand Rally

Techland har akkurat gitt ut en filmsnutt for å vise fram de detaljerte miljøene i det kommende spillet Xpand Rally.

Forbedret motor i Xpand Rally

Techland har akkurat sendt oss noen ord som forteller at deres kommende rallyspill Xpand Rally har gjennomgått noen radikale endringer siden september. Først og fremst har de jobbet mye med Chrome-motoren.

Bilder fra spillet

Til toppen