Om infokapsler

Spillermarked

Metizport

Metizport rekrutterer nye lag!

Metizport er en relativt ny men godt utvikla organisasjon med base i Fosnavåg, Sunnmøre. Vår satsing innen e-sport går ut på å være ett knytepunkt i miljøet, finne talenter og legge til rette for utvikling både av enkeltpersoner og lag. Siden oppstarten i desember 2018 har vi i Metizport kjempet og bidratt for lokal grobunn for e-sport på Sunnmøre, samtidig som vi har nådd nye mål til eldre organisasjonen har blitt. Selv når vi opplever vekst og utvikling på toppnivå i Norge, drar vi alltid paralleller til røttene våre og holder kjært hvor vi kommer fra.

Som en del av vår videre satsing har vi lenge ønsket å hente lag utenfor vårt fagfelt. Etter en årsrekke der vi har lagt inn mye tid på våre Counter-Strike- og Rocket League-satsinger, har vi nå aktivt begynt å se etter nye satsinger.

Vi ser etter spillere og lagledere som ønsker et trygt e-sportmiljø til å utvikle seg til sitt fulle potensiale. Vi trenger dedikerte utøvere som kan holde tett kommunikasjon med oss/lagleder, og som vi kan stole på stiller opp til alle officials/planlagte treningsøkter. Vi ønsker aktivt engasjement, tilgjengelighet og god/voksen oppførsel.

Har du spørsmål eller er interessert, kan du nå ut til Jonas "JoVo" Volle Åkre på Twitter [1], Discord PM [2] eller Metizport sin Discord-server [3]. Håper vi hører fra deg!

[1] https://twitter.com/MZPJoVo
[2] JoVo#7504
[3] https://discord.gg/Hy6k9vj

#WhereGamingMatters

  • Spill: Overwatch
  • Nivå: Grandmaster
  • Roller: DPS, Tank, Flex, Support, Trener, Manager
Metizport leter ikke lenger etter spillere.

Svar på utlysningen

Til toppen