LEDIG STILLING

AI-teknolog

Vil du jobbe med ny teknologi og løse komplekse problemstillinger?

En stillingsannonse fra
Brønnøysundregistrene

Om stillingen

AI eller kunstig intelligens er et tema som kommer til å påvirke hverdagen vår i lang tid fremover. Vi har derfor etablert en helt ny stilling som skal ha fokus på hvordan vi kan utnytte denne typen teknologi hos oss primært ut ifra et IT-perspektiv. AI åpner opp for mange nye muligheter for å automatisere arbeidsprosesser, men reiser også mange etiske problemstillinger. Du vil derfor være med på å løfte vår kompetanse innenfor dette området slik at vi er bedre i stand til å forstå og utnytte teknologien.

Du vil bli vårt fyrtårn internt og representerer oss i eksterne fora.

Som ansatt blir du del av IT-avdelingen vår som i dag er i overkant av 100 personer. Vi samarbeider på tvers i hele organisasjonen og du vil jobbe tett med erfarne medarbeidere innenfor forskjellige kompetanseområder. Alt for at vi sammen skal kunne løfte oss på dette område.

Arbeidssted for stillingen er primært Brønnøysund, men det er mulighet for å jobbe fra andre steder i landet også.

Arbeidsdagen din hos oss

AI-teknologen får ansvaret for å løfte organisasjonen sin kompetanse innenfor kunstig intelligens og være med på å prøve ut forskjellige teknologier. Erfaringen vi får vil være viktig når organisasjonen skal vurderer hvordan vi kan bruke teknologien for å løse våre komplekse problemstillinger.

Hos oss får du bryne deg på blant annet disse oppgavene

 • konseptvurderinger av AI og teknologi

 • utprøving og testing av AI

 • rådgivning til hvordan bruke AI i virksomheten

 • vurdere kostnader og nytte av AI og teknologi

 • vurdere moralske og etiske dilemmaer ved bruk av AI

Kvalifikasjoner

For å være aktuell som AI-teknolog, må du

 • ha 3-5 års høyere relevant utdanning innen informasjonsteknologi. Lang og relevant erfaring innenfor fagområdet kan kompensere for deler av utdanningskravet.

 • ha flere år med relevant erfaring med å bruke denne type teknologi

 • god forståelse for bruk av ulike AI-teknikker eller maskinlæring

 • meget god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk

 • kunne autoriseres for BEGRENSET etter sikkerhetsloven

Det er også positivt dersom du har erfaring innenfor noen av disse områdene:

 • utviklererfaring fra større enterprise hvor CI/CD benyttes

 • smidig metodikk for utvikling av digitale løsninger

 • å drive frem teknologiske avklaringer i større organisasjoner

Personlige egenskaper

Hos oss passer du inn dersom du

 • har gode samarbeidsevner for å finne gode løsninger gjennom dialog

 • ser sammenhengen mellom systemer, integrasjoner og arbeidsprosesser i verdikjeder

 • er nysgjerrig og interessert i digitalisering

 • er ansvarsbevisst, selvstendig, initiativrik og strukturert

 • trives med humor og et miljø med stor takhøyde

 • er direkte, ærlig og jordnær

Dette får du hos oss

 • interessante og utfordrende oppgaver innen digitalisering og forenkling av Norge

 • et godt arbeidsmiljø med en uformell tone og stor vilje til å skape noe sammen

 • fleksibel arbeidstid med god balanse mellom arbeidsliv og privatliv

 • gode muligheter for kompetanseheving gjennom kursing, deltakelse på konferanser og seminarer, studier og tid til faglig utvikling

 • to timer trening i arbeidstiden og godt utstyrt treningsrom

 • medlemskap i Statens pensjonskasse som er en av landets beste pensjonsordninger, med gunstig boliglån og gode forsikringsordninger

 • moderne kontorlokaler på bryggekanten i Brønnøysund med fantastisk utsikt

Vi deler lokaler med Digidr. Se vår flotte arbeidsplass og byen vi bor i, på Havnegata 48.

Stillingene er lønnet som seniorrådgiver med årslønn fra kr 708 000 - 966 300, avhengig av dine kvalifikasjoner. For særlig kvalifiserte kandidater kan noe høyere lønnsnivå vurderes - det diskuterer vi når vi kommer så langt. Prøvetiden er seks måneder.

Vårt hovedkontor er i Brønnøysund. Vi er behjelpelig med å skaffe bolig, og flyttekostnader kan dekkes etter nærmere avtale. Ved flytting til Brønnøysund kan husleie dekkes de første 6 månedene etter oppstart av arbeidsforholdet. Dette er skattepliktig inntekt.

Inkludering og mangfold

Inkludering og mangfold er en styrke og vi ønsker medarbeidere med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver for å bidra til enda bedre oppgaveløsning. Vi vil tilrettelegge for medarbeidere som har behov for det.

Dersom det er kvalifiserte søkere med funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn, vil vi innkalle minst én søker i hver av disse gruppene til intervju. For å bli vurdert som søker i disse gruppene, det vil si positivt særbehandlet på denne måten, må søkerne oppfylle visse krav. Les mer om kravene på Arbeidsgiverportalen.

Vi oppfordrer søkere til å krysse av i jobbportalen dersom de har funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn. Avkrysningene i jobbsøkerportalen danner grunnlag for anonymisert statistikk som alle statlige virksomheter rapporterer i sine årsrapporter.

Generelt

Brønnøysund er en hyggelig liten kystby sør på Helgeland med korte avstander til jobb, fritids- og servicetilbud, og har gode kommunikasjonsmuligheter nord- og sørover. Brønnøy kommune tilbyr gratis barnehageplass og SFO til tilflyttere. Ordningen gjelder frem til 31.12.2023.

For deg som er glad i naturen er Brønnøysund en perfekt base for å komme seg ut. Det er kort vei til flotte opplevelser til lands, til fjells og i skjærgården. Det er to treningssentre i byen, flere idrettslag og Nordlands største klatrehall. Her finnes små restauranter med god, kortreist mat, kaffebar med kunstutstillinger, for å nevne noe.

Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste, må du begrunne dette i søknaden. Opplysninger kan bli offentliggjort selv om du har bedt om ikke å bli oppført på søkerlisten, men du vil bli varslet dersom ønsket om reservasjon ikke tas til følge.

Du må laste opp relevante vitnemål og attester for å bli vurdert som søker. Vitnemål og/eller karakterutskrifter henter du fra vitnemålsportalen i Jobbnorge. Har du utdanning fra utlandet legger du ved godkjenning fra Direktoratet for høyere utdanning og kompatanse/NOKUT. For nærmere informasjon se her.

Hvordan er det å jobbe hos oss sånn egentlig?

Vi vil at du skal føle deg trygg på valget når du takker ja til å jobbe hos oss. Dersom du er aktuell for stillingen, tilbyr vi deg en omvendt referansesjekk. Det betyr at du får ringe noen av våre medarbeidere og stille de spørsmålene du måtte ønske for å finne bedre ut om vi er en god match.

Vil du vite mer?

Har du spørsmål om stillingen kan du ta kontakt med avdelingsdirektør Kjell-Arne Strøm Hansen på 913 42 580 / ksha@brreg.no.

For spørsmål om elektronisk utfylling av CV kan Jobbnorge kontaktes på tlf. 75 54 22 20 eller e-post, kundeservice@jobbnorge.no.

Søknadsfristen er nå utløpt.
Mer om stillingen
Stillingstype: Heltid
Søknadsfrist: 13.11.2023
Sted: Brønnøy
Kontaktpersoner
Navn: Kjell-Arne Strøm Hansen
Stilling: Avdelingsdirektør
Telefon: 91342580
Søknadsfristen er nå utløpt.

Ser dere etter nye medarbeidere?

Få stillingsannonsen deres ut på Gamer.no »