Fifa 13 (PS3)

Norges største turnering i FIFA 13 - Kvalifisering 28

  • 22. november 2012 - 20:00
  • Fifa 13
  • PS3
  • 1v1
  • Turneringen er ferdig

FIFA 13: Slik inviterer du motstanderen din

Guide: Påmelding og innsjekking

Guide: Finn motstander og bekreft resultat

Spillere fra hele landet inviteres til å delta og konkurrere om å kunne kalle seg landets beste interaktive fotballspiller.

256 spillere første kvelden

De innledende utslagsrundene starter tirsdag 6. november og fortsetter hver kveld i ukene som følger. Vi deler opp kvalifiseringen i puljer, og første runde har plass til 256 spillere. Puljestørrelsen økes senere dersom vi føler det er forsvarlig. Hvilke deltakere som starter avgjøres gjennom trekning dagen før, og det vil sendes ut e-post til de som skal spille.

Det blir flere muligheter til å kvalifisere seg dersom man blir slått ut tidlig eller ikke kan spille på angitt dato. Mot slutten av måneden danner vi en ny cup som består av de 256 beste spillerne fra hele kvalifiseringen.

Finale 8. desember

Innen 1. desember skal to finalister være klare. Finalistene får hver sin Samsung Galaxy S III levert av Komplett.no.

8. desember skal det hele avgjøres og de to beste spillerne samles for finalespill. Finalekampene vil sendes direkte på TV 2 Sumo.

Vinneren får et reisegavekort fra EA på kr 10 000. Begge finalistene får goodie-bags fra EA og TV 2 Sporten, spillpakker fra EA og hver sin Samsung Galaxy S III levert av Komplett.no.

Suksess i fjor

I fjor deltok mer enn 8500 FIFA 12-spillere og ble med det norges største interaktive konkurranse.

Til toppen