Annonse for

Bli med å bygge Nordens største plattform for e-sport og konkurransedrevet gaming

Dette er en annonse. Journalistene i Gamer.no er ikke involvert i produksjonen.

Good Game, med Telialigaen og Gamer.no i spissen, har vært det viktigste lokomotivet i norsk e-sport og satt vårt preg på spilljournalistikken i Norge, og vi har store planer for framtiden.

Vi vil derfor bygge opp et dyktig utviklerteam med sterk interesse for e-sport, gaming og media som kan være med å sette standarden.

Stillingsbeskrivelse - Utviklingssjef

Du bør ha god kjennskap til e-sport og gaming, samtidig som du har relevant erfaring som utvikler. Erfaring med å utvikle kommersielle tjenester og en evne til å analysere og forstå ulike bruksmønstre er en stor fordel. Du er strukturert og har forståelse for hvordan du bygger komplekse tjenester med mye trafikk. Du har godt overblikk og forstår bedriftens behov utover det rent tekniske. Du ser an muligheter og behov som dukker opp underveis.

Fra ett av våre sluttspill i Telialigaen.
Petter Elstad/Good Game

Som utviklingssjef vil du være en viktig brikke for å oppnå våre mål. Du blir delaktig i strategiske prosesser og vil ha en betydelig rolle i å utvikle produktene våre framover. Du utformer ditt eget team og legger i stor grad premissene for egen arbeidshverdag.

Du vil være ansvarlig for alt av tekniske systemer og står i stor grad fritt til å velge ulike teknologier og løsninger i arbeidet med nye tjenester. Arbeidsområdene er varierte og du kommer til å jobbe med blant annet publiseringssystemer for artikler, systemer for organisering av spillturneringer, innlogging, betaling og automatiserte integrasjoner mot ulike eksterne tjenester.

Teamet ditt vil i utgangspunktet bestå av to utviklere i tillegg til deg selv. I tillegg til å være leder vil du bruke mye av tiden din på programmering og produktutvikling. Hovedfokuset ligger på web-tjenester, men teamet vil også jobbe med å blant annet automatisere grafikk til tv-sendinger, styre spillservere og bidra med teknisk kompetanse under våre arrangement.

Attraktive muligheter for aksjer og opsjoner for den som vil være med på dette eventyret.

Søk på stillingen via Finn »

Frist: Snarest

Stillingsbeskrivelse - Full-stack utvikler

Som utvikler i Good Game AS vil du jobbe med produkter som når ut til tusenvis av nordmenn hver uke. Arbeidshverdagen er fleksibel og variert, og du kommer til å jobbe med hele eller flere deler av utviklingsløpet fra idé til ferdig løsning. Du vil jobbe tett sammen med teamet ditt for å bygge en driftsikker og skalerbar arkitektur, og et grensesnitt som elskes av brukerne.

Vi driver også Gamer.no - Norges største spillside.

Du kommer til å jobbe med blant annet publiseringssystemer for artikler, systemer for organisering av spillturneringer, innlogging og brukerhåndtering, betaling, automatiserte prosesser og integrasjoner mot mange ulike eksterne tjenester.

Du brenner for å bygge gode nettløsninger, og kjenner godt til språk som PHP, Javascript / React, HTML og CSS. Det er flott om du også er interessert i å leke med ny teknologi og rammeverk. Mulighetene for personlig utvikling er store, ettersom vi jobber med masse ny teknologi på nett, og setter av mye tid til utforskning og eksperimentering.

Du er interessert i gaming og e-sport, og følger med på hva som skjer i bransjen. Du forstår behovet til produktene du jobber med og hva som fungerer for målgruppen.

Søk på stillingen via Finn »

Frist: Snarest

Teknologi

Vi kjører på en stack bestående hovedsakelig av PHP med rammeverket Laravel, og en god del React i front. Du bør derfor ha kjennskap til disse teknologiene, men erfaring med lignende språk og rammeverk kan også komme godt med.

Dette er noen av det vi jobber med:

 • PHP (7.4+)
 • Laravel (8+)
 • PostgreSQL
 • React
 • Node
 • Redis
 • Nginx
 • Varnish
 • Linux
 • Docker
 • Elasticsearch
Takterassen på kontoret vårt.
Mesh Community

Om Good Game

E-sport og gaming er blant verdens raskest voksende bransjer, og det norske miljøet er i rivende utvikling. Good Game AS er Norges største arrangør av e-sportkonkurranser og turneringer, og står blant annet bak turneringer som Telialigaen, Tippecupen og Hjemmebane. Good Game eier og driver i tillegg Gamer.no; Norges største nyhetsnettsted for spill og e-sport. Selskapet samarbeider tett med langsiktige partnere som Telia, Norsk Tipping, HP og TV 2, og ruster seg nå for kraftig vekst og en sterkere posisjon i det nordiske markedet.

Bak selskapet står et team av erfarne gründere og medieledere i styret og på eiersiden, som Harald Strømme (TV Norge, Discovery, Try), Trond Killingstad (P4), Sindre Østgård (NRK, Schibsted, Discovery) og Johan Brand (Kahoot).

Selskapet holder til i attraktive lokaler i toppetasjen på Mesh sentralt i Oslo, med byens fineste takterrasse.