Bouvet Nederlaget. Fra venstre: Amund «aj» Rønold Johnsen, Andreas «Sosa» Chanon Arnholm, Gabriel «ogdans» Berthling-Hansen og Ole Halvor «fruktsalat» Dahl.
Tor-Steinar Nastad Tangedal/Good Game
Annonse for

Bouvet bruker e-sport for å styrke arbeidsmiljøet og felleskapet

– Veldig gøy å spille med de du jobber med!

Dette er en annonse. Journalistene i Gamer.no er ikke involvert i produksjonen.

I en travel hverdag med ulike prosjekter og kundeoppdrag, har noen utviklere hos Bouvet funnet en unik måte å ha det gøy sammen på utenfor arbeidstiden.

Møt Bouvet Nederlaget, en dedikert gjeng og entusiastiske kolleger som spiller Counter-Strike i Good Game Bedrift – en egen e-sportliga kun for bedrifter.

Dette er Good Game Bedrift

Bedriftsliga i e-sport med Counter-Strike, Rocket League og League of Legends.

  • Digital teambuilding som skaper engasjerte ansatte
  • Lagene deles inn i divisjoner etter ferdighetsnivå
  • Ukentlige kamper over sju serierunder
  • Kampene kan spilles hjemmefra
  • Rabatt når bedriften stiller med flere lag

Mer informasjon og påmelding »

– Det er veldig gøy å spille med de du jobber med, gjøre noe annet enn bare jobb, forteller Amund «aj» Rønold Johnsen, et av lagets medlemmer.

– Turneringen gjør at vi kan kombinere det vi liker å gjøre på fritiden sammen med kolleger, legger Andreas «Sosa» Chanon Arnholm til.

Fellesskap og samhold på tvers

Gutta har også opplevd sportslig suksess i Good Game Bedrift. Forrige sesong rykket de opp til 1. divisjon – altså det aller øverste nivået.

Men for dem handler suksess om mer enn resultatet på server; det handler om å skape et miljø der kolleger kan samles og dele interesser utenfor kontorets vegger.

Andreas «Sosa» Chanon Arnholm synes det er fint å kunne møtes i spillet på fritiden.
Tor-Steinar Nastad Tangedal/Good Game

Gjennom deltakelse i en bedriftsliga har laget bygget et fellesskap og samhold. Det er viktig når hverdagen som konsulenter innebærer at de ikke nødvendigvis jobber på samme prosjekter eller samme sted.

– Vi er vanligvis på forskjellige prosjekter alle sammen, bortsett fra meg og Andreas, forklarer Gabriel «ogdans» Berthling-Hansen.

– De to andre møter jeg bare på fellesarrangementene til Bouvet. Da er det mye prat om bedriftsligaen og Counter-Strike generelt. Vi spiller jo sammen på fritiden.

Naturlig del av bedriftskulturen

Laget har en lavterskel og uformell tilnærming til trening og samarbeid. De spiller egentlig bare sammen når det er kamper. Det handler først og fremst om å samles og å ha det gøy.

– Nå snakker vi sammen oftere enn de arrangementene vi har. Uten dette hadde vi kanskje møttes en gang i måneden eller sjeldnere. Gjennom spillingen får du enda mer å snakke om med alle på jobben, ikke bare de som er på prosjektene dine, sier Amund Rønold Johnsen.

Dette er en del av bedriftskulturen hos Bouvet, som oppmuntrer ansatte til å delta i ulike aktiviteter og dele sine interesser.

Amund «aj» Rønold Johnsen oppfordrer flere til å prøve seg i Good Game Bedrift.
Tor-Steinar Nastad Tangedal/Good Game

– Det er veldig mye du kan gjøre i Bouvet, egentlig. Hvis du absolutt vil, så har du sikkert noe å gjøre hver dag etter jobb. Det er en del av bedriftskulturen å kunne gi ansatte den muligheten.

I selskapet er det en rekke aktiviteter å velge mellom, fra Counter-Strike og squash til golf og padel. Bouvet har til og med en sportsdirektør som hjelper til med organiseringen av ulike sportsaktiviteter.

– Jepp, vi har en sportsdirektør som tar litt mer eierskap og promoterer det du gjør, bekrefter han.

Derfor er Good Game Bedrift bra for arbeidsmiljøet:

Sosialt og moro

Å spille sammen for å oppnå et felles mål er både gøy og givende. Når alle er samlet på Discord bidrar det til god stemning og godt samarbeid.

Perfekt teambuilding

Å spille sammen i en bedriftsliga er en spennende og engasjerende aktivitet for alle uavhengig av erfaringsnivå med spillet. Kolleger blir bedre kjent, strategier legges og samarbeidet blir bedre og bedre utover sesongen.

For alle nivåer

Det spiller ingen rolle om dere ikke har mye erfaring med spillene fra før. Det er mange andre bedrifter som er i samme båt og lagene vil plasseres i egne divisjoner etter ferdighetsnivå.

Bli med i Good Game Bedrift

Sendinger og heiagjeng

Bouvet fikk et diplom da de rykket opp til 1. divisjon.
Tor-Steinar Nastad Tangedal/Good Game

Deltakelsen i turneringen har bidratt til økt engasjement innad i selskapet. I ligaen er det totalt over 70 bedrifter fordelt over mange divisjoner og grener.

– De synes det er gøy å se at vi er med og gjør det bra. De følger jo med, og det legges ut artikler i Slack-kanalen vår og sånn. Folk ser på sendingene og heier på oss, sier Rønold Johnsen.

Diplomet som laget fikk etter å ha rykket opp 1. divisjon er nå satt fremst blant selskapets sertifikater og utmerkelser.

– Vi får jo sertifiseringer og sånt, så jeg satte det der. Jeg skjøv alt annet bakover og satte vår fremst, ler han.

Selv om laget tar kampene seriøst, er det viktigste for dem å ha det gøy og opprettholde et positivt miljø.

For Gabriel «ogdans» Berthling-Hansen er det aller viktigste å ha det gøy.
Tor-Steinar Nastad Tangedal/Good Game

– Alle har lyst til å vinne, men det er viktig å ha det gøy, og ikke la noe gå utover lagkameratene dine, påpeker Gabriel «ogdans» Berthling-Hansen.

Med en åpen invitasjon til alle Bouvet-ansatte om å delta, håper laget å fortsette å vokse og inkludere flere som deler deres lidenskap for gaming.

– Vi merker jo at det er et stort spenn i nivå, også innad i hver divisjon. Så her er det plass til alle. Man bør ikke komme her og tenke at man ikke kan være med, fordi man er dårlig eller ikke har spilt så mye, oppfordrer Rønold Johnsen.

Spennende internkamp i vente

Bouvet Nederlaget ser frem til den kommende sesongen som starter i mars. Her skal de blant annet møte et annet Bouvet-lag i 1. divisjon. De består av ansatte fra Stavanger.

– Ja, det blir gøy! Det blir jo litt viktigere å vinne da, men må gi det lille ekstra, forteller Ole Halvor «fruktsalat» Dahl.

– Da må vi lage litt show. Kanskje vi skal sitte på Eldorado i Oslo mens de andre sitter i på Haven i Stavanger, avslutter han.

Bli med i Good Game Bedrift

Dette er Bouvet

  • Et ledende norsk konsulentselskap som leverer tjenester innenfor teknologi, kommunikasjon og virksomhetsstyring for virksomheter i Skandinavia. Bouvet har over 2200 ansatte i 17 kontorer i Norge og Sverige
  • En av deres største sosiale grupper er for gaming, med godt over 300 medlemmer på tvers i Bouvet
  • De har over fem e-sportlag som deltar i ulike konkurranser innen Rocket Leauge, League of Legends og Counter-Strike 2
  • Fun fact: Bouvet vant Haven Company League i 2022 og 2023!

Les mer om e-sport i Bouvet her »