Annonse for

Bygg fornøyelsesparken du alltid har drømt om

Park Beyond er et topp moderne simuleringsspill med polert grafikk og kjente mekanikker – men spillet kommer også med mye nytt!

Dette er en annonse. Journalistene i Gamer.no er ikke involvert i produksjonen.

I Park Beyond blir du utnevnt som sjefsarkitekt og visjonær i et fornøyelsesparkselskap som har sett sine bedre dager. Det blir opp til deg å ta selskapet til en ny storhetstid.

Passer for alle

Friheten du får som spiller er enorm. Du kan lage kule attraksjoner og du kan forme og justere stort sett det meste i spillet. Alt fra å plassere et gigantisk fjell midt på kartet, lage tuneller gjennom det, til å plassere små dekorelementer utenfor en pølsebod.

Om du liker å detaljstyre økonomien kan du gjøre det i et avansert parkstyringssystem, eller du kan la spillet ta seg av den avanserte styringa om du bare vil kose deg med å skape drømmeparken din. Park Beyond passer for enhver spiller.

Unike oppdrag og karakterer

Det er to spennende moduser hvor både veteraner og nybegynnere til sjangeren kan utfolde seg i sitt tempo.

I kampanjemodusen får du spille gjennom åtte oppdrag hvor nykommere kan lære alt som trengs for å bygge og drive fornøyelsesparker. Samtidig kan du kose deg med de morsomme eventyrene og de rare karakterene.

Her få du møte en artig gjeng, alle med hver sin rolle i selskapet. Du har ingeniøren Sofia Flores, mentoren og parkveteranen Phil Bailey, støttespilleren Blaize Megatronic, direktøren Izzy Dillard og inspektøren Alex Chen. Du får også møte din argeste konkurrent, Giles Hemlock, sjefen for the Hemlock Consortium.

Les mer om Park Beyond

Slipp kreativiteten løs

Den andre modusen i spillet er «sandbox mode». Her kan du virkelig slippe deg helt fri. Velg mellom fjorten kart fordelt på fire vidt forskjellige økosystemer. Sett et begrenset budsjett, eller velg fri flyt på pengesekken. Med det avanserte verktøyet for bygging av karuseller og berg-og-dalbaner kan du lage modulene enten helt realistiske eller helt sprø. Vær kreativ!

Leter du etter en ledelsesutfordring, kan du velge hovedmål, kart og et nøkternt startbudsjett. Hvis du har lite penger, må du avgjøre om du vil ta opp lån eller øke prisene i parken din. For å ta de beste beslutningene, bør du sørge for å alltid følge med på tilbakemeldingene fra besøkende, se hvilke attraksjoner eller varer som er populære og følge den sanntidsbaserte oversikten over parken din.

Ikke overse personalet ditt. Du kan ansette eller si opp underholdere, renholdere og mange andre typer ansatte. Du kan også justere lønnen deres. Men pass på, besøkende i parken kan kjede seg, eller synes det er ekkelt om søppelet ikke blir tømt i tide. Det kan ende opp med at de bruker mindre penger. Men lykkes du, vil besøkende bli fornøyde og ende opp med å bruke mer penger, som å kjøpe dyre suvenirer.

Vognkanon, kjempekebab og flammekaster

Trodde du det å bygge en passe kul berg-og-dalbane var det drøyeste du kan gjøre? Prøv impossify! Glem bekymringer rundt kostnad, tyngdekraft og teknologi. Med impossification kan du få de sprøeste attraksjonene, en levende blekksprut som kaster tekopper rundt mellom armene, en kanon som skyter berg-og-dalbanevognene gjennom lufta, en karusell med mange etasjer som bryter fysiske lover.

Og det stopper ikke ved attraksjonene. Du kan bruke impossify på butikker og ansatte. Se for deg å få sandwichen din med kjøtt fra en gigantisk kebab som blir kuttet med samuraisverd, eller en vaktmester som tømmer søpla med flammekaster.

Spenn beltet, hold deg fast og gjør deg klar til vår tids kuleste parkspillopplevelse!

Bli med i vår konkurranse!

I Park Beyond kan du laste ned og dele parker, berg-og-dalbaner, landskap og fasiliteter med vennene dine. Enten du trenger inspirasjon fra andre eller for å vise frem mesterverkene dine.

Del gjerne de sprøeste tingene du har laget i kommentarfeltet under! Vi trekker tre vinnere som får tilsendt hvert sitt Park Beyond-kit som inkluderer et krus, te og sjokoladepulver, armlenebord for sofaen med praktiske oppbevaringslommer, et par sokker og andre små overraskelser!

Park Beyond er ute nå på Steam, PlayStation 5 og Xbox Series X|S. Spillet er utviklet av Limbic Entertainment og utgis av Bandai Namco Europe.

Kjøp Park Beyond nå

Se flere skjermbilder her: