Annonse for

CS2-proffene deler tipsene som gjør deg bedre

Derfor blir Counter-Strike 2 bedre med NVIDIA.

Dette er en annonse. Journalistene i Gamer.no er ikke involvert i produksjonen.

Counter-Strike: Global Offensive har vært en mastodont siden 2012, og er fortsatt ubestridt det mest spilte på Steam, med over én million samtidige spillere på et tidspunkt.

Røykgranatene i Counter-Strike 2 reagerer på miljøet, belysningen, kuler og granater.

Nylig lanserte Valve Counter-Strike 2, en stor grafisk og teknologisk oppdatering som tar spillet til neste nivå ved hjelp av Source 2-motoren og NVIDIA Reflex for minimal systemlatens. Spillet skinner med oppgradert grafikk og et fysikkbasert rendringssystem som gir realistiske teksturer, dynamisk belysning og mer.

– Counter-Strike 2 er et svært spennende spill i mine øyne, sier Sander «Grus» Iversen.

Han er syv-ganger norsk seriemester i CSGO og spiller nå for e-sportklubben 777.

– Røykgranatene har blitt betydelig annerledes – de er større, varer lenger, og kan skytes bort med granater eller våpen, forklarer han.

Vår ekspert snakker om den økte realismen som er et resultat av dynamisk volumetrisk røyk som kan manipuleres strategisk. De reagerer på miljøet, belysningen, kuler og granater - og dette må du bruke til din fordel.

– Det er viktig at du tilpasser deg endringene. Ikke vær redd for å eksperimentere med nye tilnærminger som ikke er prøvd tidligere.

Sander «Grus» Iversen i 777 er blant Norges fremste Counter-Strike-spillere.
Joakim Riise/Good Game

Men selv om det er mange endringer, er det fremdeles det samme spillet. Det er lagkamerat Ole «Marcelious» Langan glad for.

– Du vil gjenkjenne deg i det, og det er en av grunnene til at jeg liker det. Det føles som en oppdatering, forteller «Marcelious», som også har vunnet norgesmesterskapet hele syv ganger.

Skaff deg konkurransefortrinnet

Denne økte visuelle troverdigheten har sin pris. Counter-Strike 2 er mer krevende for skjermkortet enn noen gang, og krever moderne GPU-kraft for å nå mål som spenner fra 144 til 500 fps.

For i konkurransespill er høy fps og lav systemlatens nøkkelen til å vinne. GeForce RTX 40-serien gir deg muligheten til å heve ditt spill til nye høyder med uslåelig ytelse.

GeForce RTX 40 Series, inkludert RTX 4080 og RTX 4090, gir en optimal opplevelse ved 1440p-oppløsning med over 400 fps.

Gjennomsnittlig fps ved 1440p
NVIDIA

Sammenlignet med eldre GPU-er er RTX 4090 over 4,5 ganger raskere enn GTX 1080. For 1080p-spilling utmerker RTX 4070 og RTX 4070 Ti seg, med RTX 4070 Ti som leverer over 360 fps, 2,7 ganger raskere enn GTX 1070. RTX 4060 og RTX 4060 Ti gir en 2,25 ganger ytelsesforbedring sammenlignet med GeForce GTX 1060.

Men husk, høy fps alene gjør deg ikke til en mesterlig gamer, men det gir deg en konkurransefordel.

NVIDIA Reflex er avgjørende, da det reduserer systemlatensen og forbedrer responsen, og er nå standard blant over 50 millioner spillere hver måned. Spillere kan aktivere NVIDIA Reflex for opptil 35% redusert systemlatens i Counter-Strike 2.

Dette er NVIDIA Reflex.

– Det er flere faktorer som kan påvirke ytelsen i form av fps, og det er viktig å unngå dem for å kunne prestere bedre.

Systemlatens, også kjent som «input lag» er forsinkelsen mellom en spillers handling og det som vises på skjermen. Den kan påvirke alt fra treffsikkerhet til reaksjonstid.

– Du ønsker å aktivere lav latensmodus for å minimere responstiden, forteller «Grus».

NVIDIA Reflex optimaliserer rendreringsprosessen på CPU og GPU, og gir den raskeste responsen i Counter-Strike 2 med en PC-latens under 15 ms.

Spillere kan aktivere NVIDIA Reflex for enda bedre resultater, men med noe mer strømforbruk og litt lavere bildefrekvens.

– Hvert millisekund teller

De viktigste profftipsene

  1. Aktiver lav-latensmodus
  2. Øk L/R Isolation for å bedre høre hvor lydene kommer fra
  3. Utnytt nyhetene med smokes
  4. Finn innstillinger du trives med
  5. Få kontroll på siktet og behold roen
  6. Beveg deg mye
  7. Tørr å gjøre feil
  8. Se og lær av andre, ta selvkritikk

For de som vil oppnå suksess i konkurransespill, er testing og finjustering avgjørende. Verktøy som Reflex Analyzer gir presis måling av latens, slik at du kan optimalisere innstillinger og forbedre ytelsen.

– Nvidia Reflex er designet for å forbedre responstiden i spill. Når du spiller på et høyt nivå, er det avgjørende å ha de beste innstillingene for optimal ytelse. Hvert millisekund teller. Derfor er Nvidia Reflex et verdifullt verktøy i Counter-Strike. Så sørg for å ha korrekte innstillinger, oppfordrer «Grus».

Med GeForce Game Ready-drivere kan du finjustere innstillingene og dra nytte av de nyeste NVIDIA-teknologiene for å få best mulig spillopplevelse. Den nyeste GeForce Game Ready-driveren er tilgjengelig for nedlasting via GeForce Experience eller GeForce.com, slik at du kan sikre deg en optimal spillopplevelse i Counter-Strike 2.

I korte trekk, med GeForce RTX 40 Series og NVIDIA Reflex oppnår du de raskeste bildefrekvensene, korteste forsinkelsene og lavest systemlatens i Counter-Strike 2. Dette gir deg en betydelig konkurransefordel i den populære førstepersonsskyteren.

Forbedre ditt oppsett med de beste GeForce RTX-kortene tilgjengelige for kjøp hos Proshop.