Annonse for

Er dette Norges styggeste gamingrom?

Bli med i konkurransen om splitter nytt utstyr fra Komplett.

Dette er en annonse. Journalistene i Gamer.no er ikke involvert i produksjonen.

En av de beste følelsene man kan ha som gamer er øyeblikket man starter opp den splitter nye maskinen. Alle de små irritasjonene, all ventingen, alt det som bare ikke fungerte som du ville før, alt det elendige du bare har måttet venne deg til, bare … forsvinner.

Borte er den evige lastetiden.
Aldri mer ulyden fra den slitne vifta.
Ingen behov for janky workarounds.
Vekke er spøkelset av bildet som var brent inn i skjermen.

Stillheten fra den ene døde høyttaleren blir nå fylt med de herlige toner av favoritt­spillet, som nå er skarpt og fargerikt som du aldri har sett det før — men alltid har drømt at det kunne være.

Og den lista av nye spill som du hadde lyst til å prøve, men visste at var for krevende for det gamle utstyret — den lista ligger og frister som aldri før.

Dette er øyeblikket Komplett nå vil tilby deg og dine venner og familie.

Vinn et stilig gamingrom

Vi har nå en stor konkurranse om å vinne et splitter nytt sett med gaming-utstyr. Stasjonær PC, skjerm, mus, tastatur, headset, gulvmatte og stol – alt! En fullt, dedikert gamingrom! (kanskje unntatt selve rommet, da. Vi kan ikke bygge ut huset ditt).

Slik kan ditt gamingrom bli!

Dette kan du vinne:

Konkurransen er enkel. Deltakerne skal beskrive hvorfor du, eller noen du kjenner, fortjener å vinne oppgradert rom og utstyr, levert av Komplett. Fortell hvem du er, og om personen du syns bør vinne. Send oss bilder som vekker sympati i våre såre hjerter. Men ikke heng ut kompisen din (mer enn han allerede fortjener).

Bli med i konkurransen på Komplett.no »

Så hiv deg på, og fortell oss hvem du kjenner som fortjener en oppgradering?

  • Noen som kanskje har lyst til å begynne å game, men trenger en skikkelig start?
  • Er det studenten som ikke har en dedikert gaming-rigg, eller har de en gammel maskin som burde vært oppgradert for lengst?
  • Står PC-en på spisebordet? Ligger de senga med en støvete laptop?
  • Hvem har alltid så dårlig mikrofon at det høres ut som man spiller på bussen? Er webkameraet så potet at de drukner i pikseltåka?
  • Føles det ut som kameraten spiller med ping fra månen og tilbake, på grunn av en billig ruter?
  • Hvorfor er det viktig å gi dem et ryddig og fint sted når de gamer?

Konkurransen avsluttes fredag 30. september. Vinneren blir annonsert og kontaktet 6. oktober.

Oppdatering: Vinneren ble Espen fra Bergen nominerte fetteren sin Kristian, som har hatt en ordentlig tøff høst. Kristian har vokst opp med sterk ADHD og har alltid funnet roen når han kan forsvinne inn i spillenes verden, enten på konsoll eller på PC – først på konsoll og de siste årene på PC. Komplett tok med seg en helt ny rigg i sekken og satte seg på flyet til Bergen. Sammen med fetter og mor planla vi en overraskelse for Kristian da ha kom hjem fra skolen.

Les mer om premien og utvelgelsen av vinner hos Komplett.