Annonse for

Nå kan din vanlige laptop bli en kraftig gaming-PC

Bruker du Thunderbolt?

Dette er en annonse. Journalistene i Gamer.no er ikke involvert i produksjonen.

Gaming på en laptop som er tynn og mangler dedikert grafikk-krets høres kanskje ut som en umulig ligning, og det er det som regel også. Men med Thunderbolt åpnes en ny vei for deg som vil ha det beste fra to verdener.

Dette trenger du for å komme i gang:

  • En laptop med støtte for Thunderbolt 3
  • Et chassis for å koble til grafikkort eksternt
  • Valgfritt grafikkort
  • Thunderbolt-kabel

Med Thunderbolt kan du forvandle din tynne, smarte arbeids-laptop til en kompetent gaming-PC ved å koble til et eksternt grafikkort via en Thunderbolt-kabel. Thunderbolt 3 kan uten problemer håndtere båndbredden fra PCIe 3.0 x16 på 32 GB per sekund, så du kan bruke hvilket grafikkort du vil til laptopen din, så lenge den har støtte for Thunderbolt 3

Laptop + ekstern GPU er en god løsning for deg som:

  • Vil bruke samme laptop til jobb og gaming
  • Ikke vil kjøpe en spesialdesignet gaming-laptop
  • Arbeider med GPU-basert videoredigering

Visste du at … alle bærbare PC-er i Intels innovasjonsprogram Athena har støtte for både Thunderbolt 3 og Wi-Fi 6. Hvordan vet du at en laptop er Athena-sertifisert?

Intel-merket «Engineered for Mobile Performance» viser at den aktuelle datamaskinen har tiende generasjons prosessor fra Intel og er Athena-sertifisert. Athena-sertifiserte datamaskiner med ellevte generasjons prosessorer vil bli kalt Evo og dukker trolig opp på markedet senere i år/tidlig neste år.

Se etter denne merkingen på bærbare datamaskiner for å være sikker på at du vet hva du får når du kjøper laptop.

Bruker du Thunderbolt i dag, og i så fall til hva? Er du interessert i å finne ut mer om bærbare PC-er med Thunderbolt 3? Her er noen bærbare datamaskiner som er Athena-sertifisert og bruker Intels tiende eller ellevte generasjons prosessor med støtte for Thunderbolt 3.