Annonse for

Reis til Tamriel og oppdag en helt ny tidsalder med over 18 millioner andre spillere

Universet til The Elder Scrolls Online er større enn noen gang.

Dette er en annonse. Journalistene i Gamer.no er ikke involvert i produksjonen.

Trenger du en dose virkelighetsflukt har du nå en ypperlig anledning til å dra på oppdagelsesferd i Tamriel. 1000 år før handlingen i Skyrim og 800 år før Oblivion er The Elder Scrolls Online en uttømmelig kilde til oppdagelser.

Den nye utvidelsen er en del av Gates of Oblivion-eventyret og byr på helt nye områder å utforske i Tamriel. Vi får blant annet et gjensyn med byen Leyawiin, kjent fra The Elder Scrolls IV: Oblivion, som er den største byen i Blackwood-området. Byen har fått en overhaling i den nye utvidelsen og erfarne spillere vil nok dra kjensel på Leyawiin med en gang.

LES OGSÅ: Slik kommer du i gang med The Elder Scrolls Online

Oppdagelsesreisende skuer over byen Leyawiin.
Bethesda

Tilpasset helt nye spillere

Selv om ESO har holdt det gående en stund nå, og Blackwood gjør spillet enda større, har Bethesda gjort det enkelt for nye spillere å komme i gang. ESO er ikke som andre MMORPG-er der du må grinde i evigheter for å låse opp nye områder. Her kan man reise hvor man vil, når man vil.

Den helt nye opplæringsdelen forbedrer opplevelsen for alle, og nye spillere kan velge hvilket eventyr de vil begynne med.

Mange Elder Scrolls-veteraner liker nok også å snike seg rundt alene i grotter eller forlatte festninger, men det er noe ganske tilfredsstillende å storme ned i grotter og hamre løs på noen Draugr eller jakte drager i Elsweyr sammen med andre spillere.

Kompanjonger kan være hendig å ha med om du ender opp i en knipe.
Bethesd

Kompanjonger

Om du ikke alltid har mulighet til å spille med andre, eller kanskje er en hardbarka Elder Scrolls-veteran og rett og slett ikke vil, men allikevel ikke vil være helt alene, introduseres nå kompanjonger for første gang i Blackwood. Kompanjonger er en såkalt NPC – en bot-karakter – som du kan tilkalle eller sende vekk når det måtte passe deg. Du kan utruste og utvikle kompanjongen på lik linje med din egen karakter. I første omgang introduseres to kompanjongkarakterer – Bastian og Mirri.

Bastian er en slags ridderlig karakter med et godt moralsk kompass hvorpå Mirri er en Dunmer og slu tyv, begge med sine egne interessante bakgrunnshistorier. Historiene deres lærer du mer om i oppdragene du må gjennomføre for å låse opp kompanjongene.

Ingen abonnement er nødvendig

Vis mer

Det er gratis å spille The Elder Scrolls Online etter at du har kjøpt grunnspillet eller tilleggspakker. The Elder Scrolls Online Collection: Blackwood inkluderer hovedspillet, alle tidligere kapitler i tillegg til Blackwood.

Finn beste pris på The Elder Scrolls Online: Blackwood »

Valgte Blackwood

Les også
Anmeldelse: The Elder Scrolls Online

Blackwood er et sump-landskap sør i Cyrodill og grenser mot Black Marsh, hjemlandet til Argonians, og mot Elsweyr, hjemlandet til Khajitene. I et intervju med nettavisen Game Rant forteller Matt Firor, CEO for ZeniMax Online Studios, hvorfor de valgte å sette den nye handlingen til Blackwood.

– Utvidelsen har en relasjon til Oblivion, men Blackwood har også en del av landskapet sitt i Black Marsh og byen Gideon, som er godt kjent i «loren» men som ingen har sett skikkelig siden det første Arena-spillet for 25 år siden. Det er en kul kombinasjon av nostalgi på den ene siden av kartet og det ukjente med nye interessante ting å utforske på den andre siden. Det passer virkelig inn i en god form for oss, forklarer Firor til Game Rant.

Mehrunes Dagon ruver over dødelandet i sin del av Oblivion.
Bethesda

Erkefiende returnerer

Det er ikke til å stikke under stol at Blackwood og Gates of Oblivion baner vei tilbake for Daedra-prinsen Mehrunes Dagon, kjent for veldig mange av oss som kjeltringen vi måtte bekjempe i hovedhandlingen til The Elder Scrolls IV: Oblivion. I Blackwood må du løse oppdrag for å avsløre Mehrunes Dagon sitt plott og undersøke konspirasjoner hvor alle leder til Dagon sin del av Oblivion, også kjent som dødelandet.

Er du klar for å dra på deg rustningen og stupe med hodet først gjennom Oblivion-portalene?

Blackwood-utvidelsen byr på følgende nyheter:

Vis mer
  • Blackwood zone
  • Companions System
  • Part of the "Gates of Oblivion" storyline
  • Rockgrove 12-player Trial
  • Oblivion Portal World Events
  • Delves, Public Dungeons, & World Bosses
  • Collectibles, Crafting Motifs, & Gear

Les mer om The Elder Scrolls Online: Blackwood her »