Annonse for

Seks sprø måter å spille på

Fra tankelesing til vannbøtte-dans. Vi hedrer de mest kreative løsningene!

Dette er en annonse. Journalistene i Gamer.no er ikke involvert i produksjonen.

Menneskers evne til å spille spill har kommet langt i det siste, men det skulle da bare mangle. Vi har spilt spill siden tidenes morgen – alt fra både store og intrikate lagspill, til små fingerleker som stein-saks-papir.

Noen av de beste spillene på Geforce Now

 • Midnight Suns
 • Dying Light 2
 • Warhammer 40,000: Dark Tide
 • Plague Tale Requiem
 • Battlefield 2042
 • The Entry Center
 • Evil West
 • Mass Effect-triologien
 • Cyberpunk
 • God of War
 • The Witcher 3

GeForce Now lar deg spille over 1500 spill på alle dine enheter, og med den feteste grafikken.

Mange mener vi har endt opp på en rimelig standard opplevelse hvor de fleste spiller på dyre maskiner, med hendene som støpt rundt mus og tastatur. Og mange har nok det, men det er alltid noen kreative sjeler som skiller seg ut.

Nå skal vi hedre noen av de merkeligste eksemplene.

Vannbøtte-dansing

Det finnes mengder av klassiske rytmespill hvor det handler om å trykke på riktig knapp på riktig tidspunkt. Men for noen er ikke det nok. Youtuberen Jay Silver spilte liksågodt med vannbøtter istedenfor knapper og han brukte selvfølgelig bena for å «trykke».

Resultatet er en hysterisk dans og en utrolig bløt high score.

Hvem trenger egentlig 4K?

Ikke alle ønsker å måtte skifte bukser mellom hvert brett for å unngå lungebetennelse, men foretrekker å sitte foran et helt vanlig tastatur.

Og av og til er det alt du trenger. Reddit-bruker Mr_Murdoc spiller nemlig Skyrim på et tastatur, og bare det!

Altså, det er en vanlig datamaskin involvert, men det er ingen annen skjerm enn det lille displayet over nummertastene. Det er ikke overveldende oppløsning, og ikke er det farger heller, men kan man så må man.

Mr_Murdocs originale Reddit-post »

Doom-kameraet

Doom har blitt spilt på mye rart, og kommer nok også i fremtiden til å bli spilt på dingser vi ikke kunne tenke oss. Alt fra kalkulatorer og graviditetstester har måttet lide seg gjennom verdens mest berømte førsteperson skytespill.

Spillet er så enkelt bygd at det kan spilles på alt som har en datachip og en skjerm av noe slag.

Et flott eksempel er denne porten av Doom på et Kodak DC260 fotoapparat. Ikke bare er det i farger, men det har lyd også!!

Mariocraft

Doom kan spilles på nesten alt med en skjerm, men visste du at det kan spilles inne i ganske mye også? Youtuberen Carson S. har nemlig programmert Doom inne i Minecraft. Og dette er en helt vanlig versjon av Minecraft, uten tillegg eller modifikasjoner av spillet.

Men siden Doom er overalt trengte han en ny utfordring, og har derfor like godt programmert Super Mario Bros. også!

Det går riktignok opptil 500 ganger saktere enn på NES, men for oss som ikke har en vintage 80-talls konsoll med et gammeldags TV-apparat liggende, er Minecraft altså løsningen.

Eget hardware

For noen er det rett og slett ikke nok å spille spill der spill aldri var tenkt spilt. Og da finner man frem elektroniske komponenter og lager sine egne kretser.

Som så mange andre som har elektronikk som hobby, startet hackeren Dimitar med å koble opp kretsen midlertidig på et prototype-brett. Men han fant fort ut at han likte å ha muligheten til å forandre på kretsen underveis, samtidig som han ønsket en god spillopplevelse.

Derfor bygget ha like gjerne egne kontroller-brett til å montere rett på prototypen. Det er uvisst om dette blir en kioskvelter, men noen kommer sikkert til å mene dette er den beste oppfinnelsen siden hjulet.

Lær hvordan du kan bruke dette utstyret i dine kretser her »

Tankelesing er ikke lenger bare fantasi

Streameren Perrikaryal ble tydeligvis lei av å huske knappekombinasjoner og keybinds og shortcuts, og koblet derfor en EEG til spillmaskinen.

En EEG er en maskin som leser hjernebølger, og vet å analysere hva som skjer i hjernen når spilleren tenker på forskjellige spillkommandoer kunne hun etterhvert spille Elden Ring ved å tenke!

Jepp, kun et veldig avansert pannebånd kan tydeligvis være alt du trenger for å slå det legendarisk vanskelige spillet.

Se Perrikaryal spille på Twitch-kanalen hennes »

Men for alle andre …

Dette er bare noen få eksempler på folk som oppriktig synes det er morsomt å gjøre det litt vanskeligere for seg selv. Og spill har alltid handlet om å overvinne utfordringer, men for de fleste av oss er dette litt mer enn vi orker.

Vi vil kunne slappe av etter en lang dags slit. Det finnes tross alt få bedre måter å koble av på etter en hektisk hverdag på enn å runde noen brett.

Slik kan du spille dine favorittspill i bilen.

Dette er GeForce Now

Med NVIDIA GeForce Now har du muligheten til å gjøre nesten hvilken som helst enhet om til den kraftige PC-spillriggen du alltid har drømt om og spille dine favoritt-PC-spill uansett hvor du er.

Du kan prøve GeForce Now gratis i dag og koble til den digitale PC-spillbutikken din for å streame spillene du allerede eier, eller velge i et hav av gratisspill. Oppgrader til Priority- eller Ultimate-medlemskap og motta eksklusive oppgraderinger som økt lengde på spilløkter, forbedret grafikk- og bildeoppdateringer og prioritert tilgang til servere.

Over 1500 spill med neste-generasjon skyspilling

NVIDIA GeForce Now kobles til eksisterende digitale PC-spillbutikker slik at du kan streame spillene du allerede eier. I tillegg vil spillkjøp du gjør i din foretrukne digitale spillbutikk alltid forbli hos deg, slik at du fortsette fremgangen på tvers av flere plattformer og enheter.

Priority-medlemmer kan nyte opp til 6-timers spilløkter, sanntids ray-tracing med RTX på, høyere oppløsninger og raskere bildefrekvens – alt mens de er koblet til en dedikert et et dedikert premium-oppsett.

Fordeler med betalt medlemskap:

 • Høyere oppløsning og raskere bildefrekvens
 • Sanntids Ray Tracing med RTX på
 • Rask tilgang til serverne
 • Lange spilløkter
 • De beste grafikkinnstillingene

Les mer om GeForce Now Priority »

Det helt nye Ultimate-medlemskapet løfter spillernes opplevelser til neste nivå. Ved siden av tilgang til en dedikert rigg i RTX 4080-klassen, raskere servere og 8-timers spilløkter, kan spillere nyte en ultravid opplevelse med skarp 4K-oppløsning på opptil 120 bilder i sekundet. Eller, hvis det blir hett, slå på konkurransemodus og opplev opptil 240 bilder i sekundet og NVIDIA Reflex – tilgjengelig på tvers av titler, inkludert Fortnite, Rocket League og Rainbow Six: Siege.

Ultimate medlemmer vil bli oppgradert til RTX 4080 GPU-er når serveroppgraderinger i nærmeste datasenter er klare - finn ut når datasenteret ditt vil bli oppgradert her.

RTX 4080-rigger har den banebrytende Ada Lovelace-arkitekturen, som bringer DLSS 3 til alle støttede spill, og forbedrer ytelsen med opptil utrolige 400%.

Si farvel til store nedlastinger, oppdateringer og patcher. Alle GeForce Now-spill er alltid oppdatert, slik at du kan bruke mindre tid på å vente og mer tid på å spille.

Slik kommer du i gang

Velg medlemskapSkaff deg GeForce NowKoble deg til spillbiblioteket
Bli med nå »Last ned »Se spillene »