myFragTheatre [FRAGTHEATRE]

Kontaktinfo

Strømmekanaler

Om myFragTheatre

myFragTheatre E-Sport Klubb er en sosialt og inkluderende arena hvor det legges til rette for både esport og gaming, ved å skape trygge omgivelser vil vi gi våre medlemmer ett relasjonsskapende community hvor trivsel og samhold står som pilarene.

Via vår discordserver kan alle ta del i samfunnet og våre sosiale aktiviteter på tvers av alder, nivå og kjønn.

Gjennom vår satsing på esport tilbyr vi eget støtteapparat og organisert trening, hvor vi også fokuserer på kosthold, fysisk aktivitet og kommunikasjon.

Vi har lag 4 lag som deltar i Telialigaen hvorav ett av lagene er ett rent jentelag.

Vi skal være en ledende talentutvikler i den norske scenen samtidig som vi er nytenkende og inspirerende i måten vi arbeider på.

I tillegg til at vi har egne esport lag som deltar i organiserte turneringer, arrangerer vi også en egen liga esportliga mellom sesongene til Telialigaen.

Ukentlig arrangerer vi også Sunday Showdown hvor vi har plass til 80 deltagere, med vårt engasjement, holdningsfokus og ildsjeler som innehar erfaring fra de største turneringsplattformene i både Norge og Europa er vi aktivt med på å øke både aktivitet og seriøsitet i den norske e-sport scenen.

Årlig arrangerer vi mer enn 150 turneringer online og aktiviserer via disse rundt 5000 utøvere.

Den sosiale satsningen går på community games som quiz, gathers og andre sosiale events for å aktivisere og inkludere klubbens medlemmer.

Som klubb har vi alltid fokusert på gode holdniger og sunne verdier, det er viktig for oss og holdningsfokuset skal gjenspeiles i alt vi foretar oss.
Kort fortalt, vi setter standarden for hvordan ett online esport og gaming community skal være!


https://www.facebook.com/fragtheatre
https://discord.gg/4wtyBQCnFy
post@myfragtheatre.no

Medlemshistorikk

Til toppen