Baldur's Gate: Dark Alliance (Xbox)

Baldur’s Gate: Dark Alliance, er en action-orientert utgave av det klassiske PC-rollespillet Baldur’s Gate. Det hele finner sted i det legendariske Forgotten Realms-universet, og byen Waterdeep er under trussel. Spillere inntar rollen som en av tre forskjellige klasser: Krigeren, magikeren eller bueskytteren. Kampanjen kan fullføres alene, eller sammen med en venn. I sistnevnte tilfelle dukker begge figurene opp på skjermen samtidig.
Her er fokuset i en langt mindre grad lagt på historie og dialog. Spillet handler utelukkende om å pløye seg gjennom milevis med ondt kjøtt, samtidig som du stadig oppnår nye gjenstander slik som skinnende sverd, hardbarkede rustninger og klingende gullpenger. Spillet tar deg gjennom en rekke ulike miljøer, slik som det snøfylte nord, illeluktende kloakker, grønne skoger og uttørkede ørkener.

  • Plattform: Xbox
  • Slippdato: 21. mars 2003
  • Utvikler: Snowblind Studios

Artikler om Baldur's Gate: Dark Alliance

Baldur's Gate: Dark Alliance

Akkurat når du hadde tørket blodet av sverdet ditt, og gjort deg ferdig med dine eskapader i byen Bladur's Gate, kommer det enda flere ulykksalige nyheter fra den stakkars kystbyen som har evne til å havne i uønsket trøbbel. Black Isles superserie ble allerede i 2001 introdusert til PlayStation 2-konsollet gjennom spillet Baldur's Gate: Dark Alliance.

Til toppen