Burnout 2: Point of Impact (PS2)

Burnout 2: Point of Impact bygger på suksessen det forrige spillet i serien innhøstet, og leverer en helt ny gameplay-opplevelse som skal heve standarden i sjangeren. Bilene er raskere, banene større og farene har aldri vært hyppigere. Flere amerikanske filmer har inspirert Burnout 2: Point of Impact, slik som ”The Fast and the Furious”, ”Bad Boys” og ”Speed”.
Spillet inkluderer seks nye områder, slik som Los Angeles, The Rocky Mountains, New Mexico og en travel, internasjonal flyplass spredt utover 32 forskjellige baner. Du finner også fjorten nye biler, i tillegg til syv nye skjulte biler slik som politibiler, 1950-talls ”hotrods” og Nascar-biler. Burnout 2: Point of Impact gir deg også ekstra realisme ved bruk av realistiske væreffekter slik som snø, regn og tåke.

  • Plattform: PlayStation 2
  • Slippdato: 11. oktober 2002
  • Utvikler: Criterion Studios

Også tilgjengelig på

Xbox

Artikler om Burnout 2: Point of Impact

Burnout 2: Point of Impact

I det siste har trenden vært å gi ut mer eller mindre realistiske simulatorer av det å kjøre fete biler. Det har uten tvil mye å gjøre med suksessen Gran Turismo-serien har gjort. Acclaim har med sine Burnout-spill valgt å sette fokus på en undervurdert del av bilkjøring, nemlig de spektakulære krasjene.

Til toppen