Drakan: The Ancient Gates (PS2)

Dragan: The Anicent Gates er mye mer enn en oppfølger (som det også er). Det inneholder helt nytt eventyr-innhold og kapitaliserer på den teknologien PlayStation 2 kan gi. Det tar grafikk, design, animasjon og gameplay til et helt nytt nivå. Spillet kombinerer action-pakket og akrobatisk bakkekamp med de stilige teknikkene dragen tilbyr deg. Dette er et spill med drager, sverd og magi i ekte fantasi-stil.
Spillet finner sted i et stort og magisk land hvor sivilisasjonen har brutt sammen. For å gjøre opplevelsen enda mer enorm, har hele det typiske grensesnittet blitt tatt vekk. For eksempel hvis du ønsker å se på kartet, vil hovedfiguren ta frem et kart og du må zoome inn for å se detaljene. Historien involverer den unge heltinnen Rynn og hennes drage-venn Arokh. De reiser ut på et eventyr for å beskytte de siste bitene av den ødelagte sivilisasjonen.

  • Plattform: PlayStation 2
  • Slippdato: 5. juli 2002
  • Utvikler: Surreal Software

Artikler om Drakan: The Ancient Gates

Drakan: The Ancient Gates

Hvem har ikke drømt om å kunne fly rundt i en fantasiverden på ryggen til en svær flammesprutende drage? Det har iallfall jeg gjort før, og med Drakan: The Ancient Gates er dette blitt fullt mulig. Du må bare gjøre ferdig noen oppdrag først. Disse gjennomføres i god gammeldags Tomb-Raider stil, bare med sverd og bue istedenfor hagler og pistoler.

Til toppen