Panzer Dragoon Orta (Xbox)

Ingen kan vel egentlig si de hater drager. Dette vet Sega, skaperne av den populære Panzer Dragoon-serien. Det siste spillet i serien introduserer deg for Orta, en ung jente som snart befinner seg på ryggen av en enorm drage. Panzer Dragoon Orta er kanskje et av de mest forsegjorte spillene til Xbox, like nydelig å se på, som det er gøy å spille.

Ti intense brett, og mange opplåsbare bonuser, inkludert det originale Panzer Dragoon-spillet, er hva Sega tilbyr deg i sin siste kreasjon. I tillegg har dragen din tre ulike drage-former å skifte mellom, som alle har sine spesialområder. Om du må ha tungt artilleri, eller en drage som kan fly raskt og presist, så er alt bare et knappetrykk unna.

  • Plattform: Xbox
  • Slippdato: 21. mars 2003
  • Utvikler: Smilebit

Artikler om Panzer Dragoon Orta

Panzer Dragoon Orta

Om du berre synest dei er litt småtøffe, eller du synest dei er det einaste verdt leve for, så kan ingen med handa på hjarte sei at dei hatar dragar. Desse mytologiske beista har pirra fantasien til små og store i uminnelege tider, og dei har dukka opp i like mange versjonar som Nokia-telefonar. Vanskeleg å halde styr på med andre ord. Ein ting er sikkert, i Panzer Dragoon Orta får du sjå dragar slik du aldri før har sett dei.

Bilder fra spillet

Til toppen