Project Gotham Racing 2 (Xbox)

Project Gotham Racing var et av spillene som ble sluppet samtidig som Xbox-konsollen ble lansert. Det var det aller første bilspillet til Xbox, og måtte samtidig demonstere hva den nye maskinen var i stand til. Før nummer to i rekken er lansert vil utviklerene ha brukt over dobbelt så lang tid som forrige gang. Denne gang vet de hva maskinen er i stand til, og de lover oss et spill som vil utnytte den.

PGR 2 tilbyr 103 biler, ti nye byer, og Xbox-Live fullt integrert i spillet. Byene vil ha over tre ganger så mange tesksturer som tidligere, og vil komme til live som aldri før. Enda får du ikke se mennesker i gatene, blader og løv som blir feid opp av bilene, vil sørge for liv i omgivelsene.

  • Plattform: Xbox
  • Slippdato: 28. november 2003
  • Utvikler: Bizarre Creations

Artikler om Project Gotham Racing 2

Project Gotham Racing 2

Et uhøytidelig søk på stikkordene "car game" og "racing game" gir 7 000 000 treff på google. Det finnes altså en del bilspill, for å si det sånn. Du har rallyspill, F1-spill, taxispill, lastebilspill, biltyvspill, busspill, miniatyrbilspill, gokartspill, politibilspill, mercedesbilspill. Lista på titler er like lang som en gjennomsnittskø på Mosseveien.

Project Gotham Racing 2

Gamer.no ble for ikke lenge siden invitert til Bizzare Studios i Liverpool for å se på det som definitivt har en mulighet til å bli et av vinterens, og Xbox sitt beste spill. Bizzare Creations brukte bare ti måneder på Project Gotham Racing, da med flere uferdige versjoner Xbox og stadig endringer i utviklerverktøyet.

Bilder fra spillet

Til toppen