Ratchet & Clank: Going Commando (PS2)

Hovedpersonene i plattformspillet som tok markedet og de fleste anmeldere med storm i 2002 er tilbake på nye eventyr. Årets utgave i serien byr på mer av det samme som gjorde den forrige utgaven unik og populær og gjør samtidig et forsøk på å forbedre plattformerfaringen ytterligere. Ratchet og Clank må nok en gang trå til som oppryddende superhelter i et eventyr som tar plass på godt over 20 ulike planeter.

Godt krydret med humor, actionsekvenser og god gammeldags plattformspilling frister Insomniac nok en gang hoppehungrige spillere over hele verden. Det fantastiske arsenalet fra de første eventyret er selvfølgelig utvidet med nye, utrolige våpen og hjernen skal nok få et par enkle gåter å bryne seg på i løpet av spillets gang.

  • Plattform: PlayStation 2
  • Slippdato: 21. november 2003
  • Utvikler: Insomniac Games

Artikler om Ratchet & Clank: Going Commando

Ratchet & Clank: Going Commando

Heltene fra et av fjorårets mest kritikerroste spill vender tilbake - til ellevill jubel fra iallfall én anmelder. Radarparet må igjen ut på nye eventyr for å opprettholde ro og orden i en fjern galakse, og frister igjen norske forbrukere i et spill av forholdsvis store dimensjoner.

Bilder fra spillet

Til toppen