UEFA Champions League 2004-2005 (Xbox)

EA er åpenbart så fornøyd med salget til FIFA-serien deres at de velger å lansere det som kan se ut til å bli en ny fotballspillserie. Denne gangen er det mesterligaen som står for tur, og UEFA Championship League 2004 - 2005 utvikles av et nytt team hos Electronic Arts sitt kanadiske studio.

Som tittelen antyder er det Europas gjeveste klubbturnering som er i fokus, men treningskamper og oppgjør i hjemmelig liga spiller en viktig birolle. Du får velge mellom 239 offisielle lag fra toppdivisjoner rundt om i Europa (inkludert Premier League, Bundesliga, Primera Liga og den norske Tippeligaen). Spillets kjerne er utfordringer, både på og av banen, som blir gitt deg av klubbens eier. Disse gir bonuspoeng, som igjen gjør deg i stand til å ”låse opp” ulike spillelementer.

  • Plattform: Xbox
  • Slippdato: 3. februar 2005
  • Utvikler: EA Sports

Også tilgjengelig på

Windows PS2

Artikler om UEFA Champions League 2004-2005

UEFA Champions League 2004-2005

EA Sports er ute med nok et lisensiert fotballspill, denne gangen med fokus på verdens viktigste klubbturnering. Forskjellen mellom suksess og nederlag er meget hårfin i en så jevn turnering som Champions League. Nå har du muligheten til å føle dette presset på kroppen.

Til toppen