Om infokapsler

Spillermarked

Buzzg0d

23 år gammel main awp (og igl)

Har vært IGL og spilt i lag i rundt 3 år, men søker ikke nødvendigvis som IGL(er avhengig av hva som trengs) - Er veldig oppdatert på profesjonell cs og hva slags metaer som blir brukt. Jobber steinhardt med å forbedre meg selv hele tiden, er veldig interessert i de "små tingene" i cs som f.eks. hvordan vinkler fungerer og hvorfor dem er bra/dårlige for deg, hvordan/hvorfor executes/forskjellige plays fungerer, såvisst som å kunne gode nades fra forskjellige posisjoner man spiller for å kunne sette opp teammates/ha større mulighet for å lage space på t siden. Har ikke grindet så mye Faceit, da jeg gjerne har hatt lite tid til det som IGL - har vært forståelse av baner, nades, såvisst som å lage strategier og dm som har vært hovedfokus.

Har brukt veldig mye tid på å se på og analysere demoer av profesjonelle awpers og topplag som Astralis for å bedre meg som spiller/oss som lag, og har da gjerne en del input å komme med. Mener jeg har en god forståelse om hvordan vinne en runde i de fleste scenarioer og hva min jobb er i forskjellige situasjoner. Prøver alltid å løse situasjoner sammen med en lagkamerat om mulig/tid til det.

Jeg ser på meg selv som en mer stabil awper og spiller generelt. Jeg er ikke typen som peeker i en 3v1, men velger ofte det playet som sikrer runden 95% garantert. Da det er sagt, prøver jeg gjerne å presse etter åpninger i motstanderens setup (gjerne med awp på ct siden) og tar kalkulerte risker da jeg mener det er nødvendig/logisk i forhold til hva som skjer i matchen. Som rifler, tar jeg ofte utnyttelse av åpninger for å ta posisjon for laget(på t siden gjerne) - Fungerer kanskje ikke best som main entry, da jeg gjerne kan mange nades som er viktige lateround og er bedre til å sette opp teammates, i tillegg har ikke spilt det noe særlig - Men entrer der det trengs i runda.

Ser etter et lag som har like stor interesse og dedikasjon i cs som meg, og som vil jobbe hardt for å få solide systemer og en konsistent spillestil - og ha en masse gøy sammen.


Har 6.4k timer i CS:GO - Ta kontakt om du er interessert, eller lurer på noe -https://steamcommunity.com/id/x890/

Rundt 2300 elo i Faceit atm - https://www.faceit.com/en/players/BuzzG0d

  • Spill: Counter-Strike: Global Offensive
  • Nivå: 2. divisjon - Telialigaen
  • Roller: Sniper / AWP, Rifler, Caller / IGL
  • Steam: 1:0:120969502
Buzzg0d leter ikke lenger etter lag.

Laghistorikk

Tidligere utlysninger

  • Dato Spill Nivå
  • 1 år siden Counter-Strike: Global Offensive 3. divisjon - Telialigaen Vis

Svar på utlysningen

Til toppen