Annonse for

Konkurranse: Hvor stort er ditt spillbibliotek? Vinn stor SSD fra Samsung

Dette er en annonse. Journalistene i Gamer.no er ikke involvert i produksjonen.

De av oss som er gamle nok husker kanskje at det første DOOM-spillet tok opp hele 40 MB (0,04 GB) lagringsplass. Det står i sterk kontrast til at det nyeste Doom Eternal er på over 50 GB, eller at "verdens største" spill sluker hele 275 GB av lagringsplassen din.

Noen av de største spillene i dag

  • ARK: Survival Evolved (+DLC): ~275 GB
  • Call of Duty: Modern Warfare: ~230 GB
  • Quantum Break: ~178GB
  • Destiny 2: Shadow Keep: ~165 GB
  • Red Dead Redemption 2: ~150 GB

Det har med andre ord skjedd mye med spillutvikling de siste 30 årene! Selv om vi har mer lagringskapasitet enn noen gang, krever også spillene våre mye større plass nå. Med tanke på dagens høyoppløselige teksturer og fantastiske grafikk, er det kanskje ikke så rart at vi fortsatt sliter med å få plass til alle favorittspillene våre. Stadig nye Steam-salg og flotte Humble Bundles hjelper heller ikke på kapasitetsproblemene!

Lagringsnyheter fra Samsung:

Vinn 2TB Samsung SSD

Som en hilsen til Gamer.nos lesere ønsker vi derfor å gi dere sjansen til å vinne en stor lagringsenhet fra Samsung. PC eller konsoll spiller ingen rolle, vinneren velger mellom en intern Samsung 980 Pro 2TB eller en Samsung T7 Shield 2TB.

For å delta vil vi vite hvor mye plass de installerte spillene dine totalt tar opp på datamaskinen/konsollen din. I tillegg skriver du i kommentarfeltet undera denne artikkelen hva som er det største spillet du har installert for øyeblikket, hvor mye lagringsplass det tar og hvorfor du ikke vil avinstallere akkurat det spillet. Den beste begrunnelsen vinner!

Oppdatering! Konkurransen er nå avsluttet og vi har kåret tre vinnere fra kommentarfeltet:

  • «Aldeon» har Destiny 2 som det største installerte spillet. Dette skaper en viktig avkobling for ham i en ellers så hektisk hverdag fylt med jobb og forpliktelser
  • «Arctic V» har totalt 1,9 GB med spill installert, med Red Dead Redemption 2 som det største. Dette lastet han ned med 4G i sin tid, og ønsker helst ikke å slette det
  • «Malvado» er så grei å lar hele familien bruke pappas gaming-PC, og da krever det en del plass for at alle skal få ha de spillene de liker best

Alle tre får velge mellom Samsung 980 Pro 2TB eller Samsung T7 Shield 2TB som premie. Gratulerer!

For de av dere som tenker på hvor mye lagringsplass du faktisk trenger i spill-PC-en, kan vi anbefale vår forrige artikkel om hvordan du velger riktig størrelse på SSD-en din.

Verdt å merke seg er at i 2022 kan du veldig raskt gå tom for plass. Spiller du for eksempel ARK og Call of Duty: Modern Warfare blir det fort dårlig plass!