Annonse for

Park Beyond 2.0 er ute – klar, ferdig, bygg!

Helt ny opplevelse, bedre ytelse og en DLC med mer av alt du elsker.

Dette er en annonse. Journalistene i Gamer.no er ikke involvert i produksjonen.
Bandai Namco.

Har du noen gang drømt om å designe din egen fantastiske fornøyelsespark? Vel, drømmen din er i ferd med å gå i oppfyllelse med Park Beyond 2.0-oppdateringen! Vi snakker bedre ytelse, færre bugs og en strålende ny mulighet til å la kreativiteten blomstre.

Og det er ikke alt - vi gir deg også en sjanse til å vinne eksklusive spillkoder.

LES OGSÅ: Bygg fornøyelsesparken du alltid har drømt om!

Vinn tilgang til spillet!

La oss starte med en ordentlig dose spenning - vi gir bort spillkoder til to heldige lesere! Dette er din mulighet til å oppleve Park Beyond og tilleggsinnholdet uten å bruke en eneste krone. Alt du trenger å gjøre for å delta, er å svare rett på spørsmålene i bunnen av artikkelen.

Park & Prefab-deling: del din fantasi med verden!

Har du noen gang skapt en fornøyelsespark så fantastisk at du ønsket å vise den frem til verden? Nå kan du! Park Beyond 2.0 har introdusert Park & Prefab deling, en revolusjonerende funksjon som lar deg dele dine mesterverk med andre spillere. Del dine beste fornøyelsesparker, og fantastiske landskap med hele fellesskapet. Eller hvis du leter etter inspirasjon, kan du laste ned og oppleve andres kreasjoner. Del, skap, og inspirer sammen med Park Beyond -samfunnet.

40% rabatt på Steam i en begrenset periode

Det blir ikke bedre enn dette - nå kan du skaffe deg Park Beyond til en fantastisk pris. I forbindelse med lanseringen gir vi deg hele 40% rabatt på Steam. Dette er din sjanse til å få en enestående fornøyelsesparkopplevelse til en brøkdel av prisen. Gå ikke glipp av denne utrolige avtalen!

Patch 2.0 er ute nå!

Nye eventyr med Park Beyond eXtreme DLC!

Bandai Namco.

Er du klar for ekstrem moro? Park Beyond eXtreme er den første DLC-pakken for Park Beyond, og den vil ta opplevelsen din til et helt nytt nivå. Nye attraksjoner, spennende utfordringer, og unike muligheter venter på deg.

Dette er nyhetene i tilleggspakken:

  • 2 nye oppdrag og kart
  • 9 nye byggningstyper
  • 1 ny berg-og-dalbane
  • 2 nye karuseller med oppgraderingsmuligheter
  • 2 nye «entertainers» med oppgraderingsmuligheter
  • Over 250 nye dekorasjonselementer

Park Beyond eXtreme gir deg mer av alt du elsker i Park Beyond!

Bedre ytelse og mindre bugs - spill smidigere!

Med 2.0-oppdateringen har vi tatt tak i de mest utfordrende bugene for å sikre en jevnere og mer problemfri spillopplevelse. Nyt en mer strømlinjeformet opplevelse mens du designer din drømmepark. Færre avbrytelser og mer moro - det er slik Park Beyond burde være!

Gjør deg klar for moro og muligheter!

2.0-oppdateringen lanseres på PC/Steam den 16. oktober og på konsoll 18. oktober. Her har du en unik mulighet til å skape den fornøyelsesparken du alltid har drømt om. Bedre ytelse, færre bugs, og delingsmuligheter med hele verden gir deg muligheten til å utforske dine kreative grenser. Og når du kjøper spillet med den utrolige 40%-rabatten på Steam, får du mye verdi for pengene dine.

Spar 40% på kjøpet nå!

Ikke glem muligheten til å vinne eksklusive spillkoder og utforske Park Beyond eXtreme DLC-innholdet. Vi trekker to vinnere 20. oktober.

Oppdatering: Konkurransen er nå avsluttet. Gratulerer til Sondre Folvik og Marius Lode som har fått tilsendt en Steam-kode hver!