Et nytt Mass Effect er annonsert

Men det blir en stund til vi får utforske universet i N7-uniform igjen.

EA

På dagens pressekonferanse under E3 i Los Angeles lettet Electronic Arts så vidt på sløret for det neste spillet i Mass Effect-serien. Det skal hete Mass Effect: Andromeda, og det kommer ikke før julesesongen i 2016.

Pen video

Mass Effect: Andromeda kommer ut mot slutten av 2016.

I annonseringstraileren får vi se forskjellige omgivelser, blant annet et som ligner litt på Grand Canyon-området, og en rekke andre som ser ut som fjerne og eksotiske planeter.

Videoen viser en skikkelse med hjelm og N7-uniform som står ved kommandosentralen i et romskip og skuer ut over universet.

Vi får også et kort glimt av det som ser ut som en frekk ny utgave av den gamle Mako-bilen, og et annet glimt viser en person som kommer seg opp en skråning ved hjelp av raketter montert på ryggen.

Det var også litt tegn til nærkamp og beskjeden "oppdag en ny galakse", satt til fengende country-toner.

Foregår etter den originale trilogien

På bloggen sin har Bioware avslørt at spillet vil finne sted lenge etter Shepard-triologien. Vi får servert et nytt eventyr og skal utforske Andromeda - en helt ny galakse.

Det nye kapittelet i Mass Effect-serien lages med Frostbite-motoren, og mye tyder på at man skal samle sammen en ny gjeng med lagkamerater som man skal dele det nye eventyret med.

Se traileren nedenfor.

Annonseringsvideoen av Mass Effect: Andromeda

Siste fra forsiden