Marius Kjørmo

Skribent

Jeg er utdannet historiker fra Universitetet i Bergen. Startet karrieren som spilljournalist bak mikrofonen i spillprogrammet Hardcore på Studentradioen i Bergen. Ble en del av Spillverket.no i 2009, og ble så med over til Gamer.no etter sammenslåingen. Skriver også spillkommentarer for Bergens Tidende.

Spillkarrieren min startet på Amiga 600 hvor jeg spilte alt jeg kom over. Etter det har det bare rullet videre og i dag har jeg de fleste relevante konsollene i stua mi. Rollespill er nok den største favorittsjangeren. Spill som Planescape: Torment, Arcanum: of Steamworks and Magic Obscura, Baldurs Gate, Fallout, Vampire - The Masquerade: Bloodlines og Morrowind er spill som alle står svært høyt på lista mi.

Min entusiasme for spill stopper likevel ikke ved rollespillsjangeren. Jeg er en fanatisk Football Manager-spiller, jeg elsker Fifa, Europa Universalis, Alpha Centauri, Total War, Bioshock, Discworld: Noir, og Civilization, og sent om kvelden når ingen ser på, er jeg truende til å ta frem gitaren og klimpre noen låter på Guitar Hero.

Artikler (249)

DoubleJumps E3-bonanza

Gutta går gjennom alt som har skjedd på E3, og gir deg sine meninger og høydepunkter fra spillmessa.