Podkast

DoubleJump, Episode 26

Da Donald Trump ble president

DoubleJump har testet The Political Machine 2016, Elder Scrolls Online, og tatt inn på gutterommet for jula.

DoubleJump-gutta har reist hjem for jula, men gir deg likevel en siste episode før pinnekjøtt og juleribbe fortæres i jesu navn.

De har spilt The Political Machine 2016 og ledet Donald Trump til seier i det amerikanske presidentvalget. De har også testet Elder Scrolls Online på konsoll, og Marius lar seg forvirre av økonomisystemet til Bethesda.

Jens Erik må gjennom valgets kval for å finne ut av hvilke spillkonsoller som fortjener å være med hjem til jul, mens Håvard gir deg tips om hvordan du fikser opp dine gamle Nintendo 64-kontrollere.

Hør også guttas syn på nyhetsuka, som hva de forventer seg fra Kojimas neste spill, de lekkede videoene fra Tom Clancy's The Division, og hvor blir det egentlig av Fable: Legends?

DoubleJump er en podkast av Gamer.no-skribentene Gøran Solbakken, Marius Kjørmo, Jens Erik Vaaler og Håvard Hofstad Ruud. Hver uke diskuteres spill så fjørene fyker, og du får et innblikk inn i den glamorøse tilværelsen som norsk spillskribent.

Gutta ønsker svært gjerne å høre hva du synes om podkasten. Har du ris eller ros, gode tips, eller ønsker om hva vi skal prate om eller hvem som børe være med som gjest så gi oss en lyd i kommentarfeltet, på e-post til post@doublejump.no, på Twitter eller Facebook.

Ønsker du å abonnere på podkasten eller lytte til noen av de eldre episodene finner du dem både på Soundcloud og iTunes.

Siste fra forsiden