Podkast

DoubleJump, episode 49

DoubleJump på Pokémon-jakt

En sommer fylt med iskrem, pokémon og CS-gambling går mot slutten.

DoubleJump er tilbake etter to uker i ferieland. Gøran sitter fortsatt på hytta og nyter sommerværet, mens Marius fortsatt gnir seg i øynene etter å ha fullført Inside. Håvard og ukens gjest Espen forteller om en sommer fylt med Pokémon og Overwatch.

Samtidig stiller vi de tunge spørsmålene som få andre tør å stille – Hva er din favorittiskrem? Kan du egentlig stole på isbilsjåføren? Og hva er egentlig greia med gambling i Counter Strike?

DoubleJump er en podkast av Gamer.no-skribentene Gøran Solbakken, Marius Kjørmo og Håvard Hofstad Ruud. Hver uke diskuteres spill så fjørene fyker, og du får et innblikk inn i den glamorøse tilværelsen som norsk spillskribent.

Gutta ønsker svært gjerne å høre hva du synes om podkasten. Har du ris eller ros, gode tips, eller ønsker om hva vi skal prate om eller hvem som bør være med som gjest så gi oss en lyd i kommentarfeltet, på e-post til post@doublejump.no, på Twitter eller Facebook.

Ønsker du å abonnere på podkasten eller lytte til noen av de eldre episodene finner du dem både på Soundcloud og iTunes.

Siste fra forsiden