Podkast

DoubleJump, episode 24

Gjør dataspill deg sint?

Vold, eksplosjoner og krisen i norsk spilljournalistikk står på menyen i ukens DoubleJump.

De fire (u)vise menn er samlet igjen og denne ukens DoubleJump er preget av både seriøse og useriøse diskusjoner.

Jens Erik har sprengt mye og mangt i Just Cause 3 og Gøran har funnet ut at Hard West er noe tøffere enn Det lille huset på prærien.

Håvard har fordypet seg i akademiske forskningsrapporter som påviser at dataspill fører til økt aggressivitet og gjengen diskuterer hva dette egentlig betyr.

Norsk spilljournalistikk står ovenfor noen enorme utfordringer og flere store aktører blir i disse dager lagt ned. Hvorfor det har blitt slik og om det kommer til å bli bedre i framtida er blant spørsmålene som dobbelthopperne diskuterer.

Gutta teaser også sin store julekonkurranseting, kaster ut brannfakler om julebrus og gir deg gode tips dersom du ikke har råd til å ekte gullstøv i skjegget ditt.

DoubleJump er en podkast av Gamer.no-skribentene Gøran Solbakken, Marius Kjørmo, Jens Erik Vaaler og Håvard Hofstad Ruud. Hver uke diskuteres spill så fjørene fyker, og du får et innblikk inn i den glamorøse tilværelsen som norsk spillskribent.

Gutta ønsker svært gjerne å høre hva du synes om podkasten. Har du ris eller ros, gode tips, eller ønsker om hva vi skal prate om eller hvem som børe være med som gjest så gi oss en lyd i kommentarfeltet, på e-post tilpost@doublejump.no, på Twitter eller Facebook.

Ønsker du å abonnere på podkasten eller lytte til noen av de eldre episodene finner du dem både på Soundcloud og iTunes.

Siste fra forsiden