Podkast

DoubleJump, episode 32

PC er av og til noe dritt

DoubleJump lar seg frustrere av PC-plattformen i ukens episode.

Gamer.nos egen Espen Jansen er gjest i ukens episode av DoubleJump. Som mange andre har unge Jansen utforsket The Witness, men i motsetning til kritikerkoret er han litt mer lunken. Han forteller også villig vekk om sine nyeste eventyr i Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4.

Marius Kjørmo har tjuvkikket litt på XCOM 2, og opplevd hvor knotete det kan være å spille spill på en PC. Han har også vært på Crusader Kings-LAN og bygget allianser. Håvard Ruud har satt verdensrekord. Ingen har sett Super Bowl.

DoubleJump er en podkast av Gamer.no-skribentene Gøran Solbakken, Marius Kjørmo og Håvard Hofstad Ruud. Hver uke diskuteres spill så fjørene fyker, og du får et innblikk inn i den glamorøse tilværelsen som norsk spillskribent.

Gutta ønsker svært gjerne å høre hva du synes om podkasten. Har du ris eller ros, gode tips, eller ønsker om hva vi skal prate om eller hvem som børe være med som gjest så gi oss en lyd i kommentarfeltet, på e-post til post@doublejump.no, på Twitter eller Facebook.

Ønsker du å abonnere på podkasten eller lytte til noen av de eldre episodene finner du dem både på Soundcloud og iTunes.

Siste fra forsiden