Podkast

DoubleJump, Episode 25

Er «Free to start» en ærligere betegnelse?

Podkasten DoubleJump tar diskusjonen, og gutta har også spilt Xenoblade Chronicles X.

Nintendo har valgt å benytte seg av begrepet «Free to start» i stedet for det mer kjente «Free to play», men gjør det egentlig noen forskjell? Det virker i hvert fall ikke sånn på lommeboka til Jens Erik Vaaler som bruker journalistlønna si på Pokemon Picross.

Han har også spilt Xenoblade Chronicles X og etter åtte timer med spillet virker han ikke spesielt imponert.

I Gøran Solbakkens fravær ledes denne ukas sending av Marius Kjørmo som fokuserer på å fylle opp lommaboka til Bergens mange tannleger, og Håvard Ruud forteller deg hvorfor desember er en god måned for fattige studenter som ønsker seg gratis dataspill.

DoubleJump er en podkast av Gamer.no-skribentene Gøran Solbakken, Marius Kjørmo, Jens Erik Vaaler og Håvard Hofstad Ruud. Hver uke diskuteres spill så fjørene fyker, og du får et innblikk inn i den glamorøse tilværelsen som norsk spillskribent.

Gutta ønsker svært gjerne å høre hva du synes om podkasten. Har du ris eller ros, gode tips, eller ønsker om hva vi skal prate om eller hvem som børe være med som gjest så gi oss en lyd i kommentarfeltet, på e-post til post@doublejump.no, på Twitter eller Facebook.

Ønsker du å abonnere på podkasten eller lytte til noen av de eldre episodene finner du dem både på Soundcloud og iTunes.

Siste fra forsiden