Delta Force: Land Warrior (Windows)

Den kjente Delta Force-serien er tilbake. Du kommanderer det beste soldat-laget noensinne. Du arbeider i skyggene til dine fienders mareritt. For en terrorist er du mannen som står for terroristens henrettelse. Du er bøddelen. For resten av verden er du Delta Force. Spillet kommer med nye, avanserte rifler, maskinpistoler, tunge våpen og granatkastere.
Her kan du også skape dine egne oppdrag i ”mission”-editioren. Delta Force er også kjent for et godt multiplayer-miljø, hvor mennesker over hele verden kolliderer med hverandre over store landområder. Delta Force: Land Warrior tar i bruk voksel-teknologien som serien er kjent med, noe Nova Logic sluttet å bruke i det nyere spillet Delta Force: Black Hawk Down.

  • Plattform: Windows
  • Slippdato: 18. februar 2001
  • Utvikler: Novalogic

Artikler om Delta Force: Land Warrior

Delta Force: Land Warrior

Delta Force betyr action. Dette er et faktum en ikke kommer utenom. Igjen byr NovaLogic på et heidundrandes blodbad, skjønt en ser ikke så mye blod. NovaLogic er tilbake med et nytt spill i den allerede berømte Delta Force-serien. Med flere nye våpen og forbedret grafikkmotor, lover produsenten deg det heftigste actionspillet du kan tenke deg.

Bilder fra spillet

Til toppen