Anmeldelse

Delta Force: Land Warrior

Delta Force betyr action. Dette er et faktum en ikke kommer utenom. Igjen byr NovaLogic på et heidundrandes blodbad, skjønt en ser ikke så mye blod. NovaLogic er tilbake med et nytt spill i den allerede berømte Delta Force-serien. Med flere nye våpen og forbedret grafikkmotor, lover produsenten deg det heftigste actionspillet du kan tenke deg.

Side 1
Side 2
Side 3

Ingen spill tilbyr deg så mye umotivert slakting av terrorister som Delta Force-spillene. Det er nesten trist å tenke på hvor mange fiender som har mistet livet mens jeg har testet dette suverene krigsspillet! Men la oss nå bli litt mer alvorlige. Delta Force: Land Warrior er et veldig bra spill, tross noen skjær i sjøen.

For det første, det er på ingen måte noen Delta Force 3 vi har å gjøre med, til det er Land Warrior for likt forgjengeren sin. Spillets AI (forkortelse for Artificial Intelligence, eller Kunstig Intelligens) er igjen utrolig klønete. Jeg tror på ingen måte at dagens terroristorganisasjoner består av så mange klumsete menn. Hvor mange ganger jeg kom rundt et hjørne med ryggen til en terrorist og likevel overlevde, har jeg ikke telling på. Selv når jeg spilte på spillets vanskeligste nivå, var reaksjonstiden til skurkene nesten alltid over 2 sekunder. Det holder ikke mot erfarne soldater fra USA's topptrente millitære elitestyrke - og spesielt ikke under ledelse av meg!

NovaLogic skryter av å bruke samme krigssimulator og spillmotor som blir brukt til å trene US Army Elite Land Warrior Soldiers, men jeg må si at dette merker en ikke mye til. For eksempel nevnes et fabelaktig GPS-system, men jeg kan ikke merke annen forskjell fra Delta Force 2 enn at jeg oftere har en mer komplett oversikt over fiendtlige personer. Dette blir nesten litt dumt, siden man til en hver tid vet når man vil møte terrorister; en sjekker jo kartet hele tiden hvor man kan se hvor findene befinner seg.

Uansett, spillfølelsen er enorm! Jeg elsker å ligge høyt oppe i åser og snipe intetanende vakter på nesten en kilometers avstand. I Land Warrior har du hele tre sniper-våpen å velge blant, samt 13 tunge rifler og 3 lette rifler - i tillegg til 4 pistoler. De vanlige våpnene fungerer ikke i vannet, men man har selvsagt en undervanns-pistol og en undervannsrifle å ta med deg hvis man vil.

Side 1
Side 2
Side 3

Siste fra forsiden