Anmeldelse

Delta Force: Land Warrior

Delta Force betyr action. Dette er et faktum en ikke kommer utenom. Igjen byr NovaLogic på et heidundrandes blodbad, skjønt en ser ikke så mye blod. NovaLogic er tilbake med et nytt spill i den allerede berømte Delta Force-serien. Med flere nye våpen og forbedret grafikkmotor, lover produsenten deg det heftigste actionspillet du kan tenke deg.

Side 1
Side 2
Side 3

Multiplayer er best
Jeg har enda ikke nevnt det beste med Land Warrior, nemlig multiplayer. Er det noe Delta Force-spillene har vært gode på, er det nettopp dette. I denne versjonen har du 7 varianter av multiplayer (jeg oversetter ikke): Cooperative, Deathmatch/Team Deathmatch, King of the Hill/Team King of the Hill, Capture the Flag, Search and Destroy, Attack and Defend, og Flagball.

I co-op samarbeider man om oppdrag hvor en spiller mot datakontrollerte spillere, i deathmatch er det alle mot alle, eller evt. lag mot lag. I King of the Hill, som jeg synes er det morsomste, gjelder det å holde seg innenfor en sone så lenge som mulig. Tiden du er inne i denne sonen akkumulerer, og den spilleren som har lengst akkumulert tid når spillet er over, vinner. Så fort du dør eller går ut av sonen, tikker tiden din nedover.

Capture the Flag går ut på å skaffe et flagg fra motstanderens base og bringe disse tilbake til basen din. I Search and Destroy skal du gå inn i fiendens område og ødelegge spesifiserte objekter. Attack and Defend går ut på det samme, men nå er det et lag som skal ødelegge og et lag som skal forsvare sin base. Flagball minner om Capture the Flag, men det er bare et flagg på hele spillet. Opptil fire lag konkurrer så om å hente dette hjem til sin base.

Uansett hvilken variant du velger å spille, er det garantert mye action. På visse brett kan det være opptil 50 spillere på en gang, og dette er mye! Det blir til tider litt for mange spillere, særlig hvis du skal holde orden på 20 lagkamerater og 20 fiender.

Konklusjon
Dette er spillet for deg som liker å skyte. Jeg tror ikke at jeg har spillt noe spill som har engasjert meg så mye som Land Warrior. Det bare irriterer meg litt at en enda ikke har klart å forbedre spillets AI i noe vesentlig grad. Etter å ha blitt kjent med spillet, gikk jeg raskt over til det vanskeligste nivået, men allikevel er skurkene vanvittig dumme. Oppdragene er varierte, men du kan nesten alltid klare dem bare ved å drepe alle, i stedet for å redde personer, eller hente den viktige kofferten eller hva nå oppdraget ditt er. Til tross for dette, må jeg si meg veldig fornøyd med denne nye utgaven av Delta Force. Grafikken trekker opp, og hvis du har en maskin med mer enn 400 MHz i tillegg til et bra skjermkort, anbefaler jeg deg absolutt å kjøpe dette spillet!

Side 1
Side 2
Side 3

Siste fra forsiden