F-Zero GX (GC)

Når F-Zero kom på Super Nintendo i 1990 var F-Zero det første spillet i det som skal bli kjent som futuristiske racere. Med sin fantastiske grafikk og høye fart fikk spillet mange tilhengere. Spillet fikk sin oppfølger på N64 med F-Zero X, men andre futuristiske spill som Wipeout XL på PlayStation stjal rampelyset. Nå har F-Zero GX kommet for å vise alle hvordan et futuristisk bilspill skal lages.

F-Zero: GX er konsollversjonen av det nyeste F-Zero spillet fra Nintendo og Amusement Vision. I motsetning til de andre tidligere F-Zero-spillene er det ikke blitt utviklet av Nintendo selv, men av Sega og deres Amusement Vision som før har laget bl.a. Super Monkey Ball-spillene til GC. Samtidig har nok Nintendo hatt noen magiske fingere med i prosessen.

  • Plattform: Nintendo GameCube
  • Slippdato: 31. oktober 2003
  • Utvikler: Amusement Vision

Artikler om F-Zero GX

F-Zero GX

Da F-Zero kom på Super Nintendo i 1990 var F-Zero det første spillet i det som skal bli kjent som futuristiske racere. Med sin fantastiske grafikk og høye fart fikk spillet mange tilhengere. Spillet fikk sin oppfølger på N64 med F-Zero X, men andre futuristiske spill som Wipeout XL på Playstation stjal rampelyset.

Bilder fra spillet

Til toppen