Hearts of Iron (Windows)

Hearts of Iron bruker spillmotoren fra den kritikerroste Europa Universalis-serien, og gir spilleren mulighet til å lede hvilken som helst av verdens daværende nasjoner til seier eller knusende nederlag under andre verdenskrig. Dette sanntidsstrategispillet inneholder en enorm detaljrikdom, noe som virker like tiltrekkende på noen som det virker avskrekkende på andre.Dette er et dypt, engasjerende og utfordrende spill, og du kan faktisk lære ett og annet om andre verdenskrig ved å spille det. Hearts of Iron inneholder over 100 forskjellige enheter, og både hæren, marinen og luftforsvaret er dekket. Dessuten inneholder spillet et detaljert diplomatisystem, slik at du kan skaffe deg de nødvendige allianser for å overleve de grufulle krigsårene selv om du ikke spiller for en av stormaktene.

  • Plattform: Windows
  • Slippdato: 21. februar 2002
  • Utvikler: Paradox Interactive

Artikler om Hearts of Iron

Hearts of Iron forbys i Kina

Det svenskproduserte strategispillet Hearts of Iron slår følge med I.G.I. 2 og C&C: Generals: Zero Hour, og blir forbudt i Kina. Denne saken er imidlertid litt spesiell.

Hearts of Iron

Hearts of Iron er utviklet av selskapet bak Europa Universalis. Denne gangen er det andre verdenskrig som står i fokus. Det kommer mange spill basert på andre verdenskrig, men ingen har et så stort perspektiv som Hearts of Iron. Her er det storolitikk som gjelder. Du kan ta kontroll over alle land i hele verden i årene 1936-1948.

Bilder fra spillet

Til toppen