Madden NFL 2004 (Windows)

Dette er et sportsspill som omhandler amerikansk fotball, og inkluderer alle aspektene som hører med til sporten. Du kan holde deg på sidelinjen og styre lagets økonomi, mannskap og treningsøkter. Du kan kaste deg ut i kampens hete, og se om du takler å ta de riktige avgjørelsene til nøyaktig riktig tidspunkt. Det er selvfølgelig også mulig å gjøre begge deler, og ta full kontroll over hele sporten. Hovedfokuset ligger på nydelig grafikk og genuin spillutførelse.

Madden er kjent som kongen av sportsbaserte spill, og utvikler seg kontinuerlig fra år til år. Trekløveret Al Michaels, Melissa Stark og selvfølgelig også den tidligere proffspilleren John Madden kommenterer spillet. Spill nummer fjorten i serien introduserer oss for to store nyheter. Den første kalles ”Playmaker Control”, og ideen her går ut på å gi deg muligheten til å styre spillet i større grad enn før. Dette gjelder både rett før ballen settes i spill, såvel som under selve utførelsen av et spill. Den andre store nyheten går under navnet ”Owner’s Mode”, og gir deg muligheten til å leke eier. Signer, bytt eller frigi spillere. Frigi din gamle trener og ansett en ny. Bygg opp ditt eget lag fra bunnen av. Mulighetene er mange.

  • Plattform: Windows
  • Slippdato: 12. september 2003
  • Utvikler: EA Sports

Også tilgjengelig på

PS2

Artikler om Madden NFL 2004

EA saksøkt av EMI

Plateselskapet EMI påstår at Electronic Arts har benyttet seg av EMI sin musikk uten tillatelse, og har derfor saksøkt dem.

Madden 2004

Over 19 millioner Madden-spill har blitt solgt i løpet av de årene serien har vært tilgjengelig. Spillet har utviklet seg kontinuerlig, og nye aspekter har jevnlig blitt presentert. I 1994 var Madden det første spillet som benyttet seg av "Motion Capture".

Bilder fra spillet

Til toppen