Phantasy Star Online: Episode I & II (GC)

Phantasy Star Online var et online spill til Segas siste konsoll; Dreamcast. Nå er det relansert for Nintendo GameCube. I et hellert magert utvalg online-spill, er PSO en velkommen forandring. Det er på ingen måte like omfattende som et massivt onlinespill, og det har ikke det sosiale aspektet man finner der. Spillet går først og fremst ut på å slå seg veg gjennom forskjellige brett, mye i likhet med Diablo.

Som et av de ytterst få online-spillene til GameCube, lar PSO deg spille sammen med tre andre spillere. Dette spillet ble en klassiker på Sega Dreamcast, men det gjenstår å se om det blir like populær på Nintendos nyeste konsoll.

  • Plattform: Nintendo GameCube
  • Slippdato: 7. mars 2003
  • Utvikler: Sonic Team

Artikler om Phantasy Star Online: Episode I & II

Phantasy Star Online: Episode I & II

Resirkulering! Nå som GameCube-en endelig har fått støtte for online-spilling, virker det noe paradoksalt at Nintendo ikke kan skilte med noen andre onlinespill enn det noe utdaterte Phantasy Star Online. Selv om Sonic Team, utviklerne bak spillet har valgt å slenge med et helt nytt eventyr kalt Episode II, er dette mer eller mindre det gamle DreamCast-spillet tilpasset Nintendo-konsollet.

Bilder fra spillet

Til toppen