Pro Evolution Soccer 2 (PS2)

Pro Evolution Soccer 2 har som mål å bli den mest autentiske fotball-simulatoren til dags dato. Bedre grafikk, mange nye animasjoner, og holdningene til spillerne er alle med på å puste liv inn i den aller største konkurrenten til FIFA. I PES 2 kan du spille alt fra ligakamper og treningskamper, til små underholdende leker der du skal skyte på blink, eller holde ballen lengst mulig i laget ditt.

PES 2 gir oss nesten dobbelt så mange lag å leke oss med som fjorårets versjon, og selv om vi enda ikke finner Rosenborg på listene, hindrer ikke det spillet i å slå an. PES 2 gir et svært godt alternativ til FIFA-spillenes arkadepreg, og om det er realistiske fotballkamper du er på jakt etter, lover PES 2 ypperste vare.

  • Plattform: PlayStation 2
  • Slippdato: 25. oktober 2002
  • Utvikler: Konami

Artikler om Pro Evolution Soccer 2

Pro Evolution Soccer 2

Pro Evolution Soccer 2 er Konamis siste tilskudd til sin serie av fotballspill. I fjor kom Pro Evolution Soccer ut og forbløffet fotballgamere verden over med sin realistiske og nøyaktige måte å representere vår elskede sport på. Spørsmålet blir naturligvis om oppfølgeren også klarer å levere varene. Definerer du deg selv som en fotballfan er dette en tittel du helt klart må se nærmere på.

Til toppen