Pro Evolution Soccer til Xbox

Konamis Europa-avdeling gjorde det i dag klart at fotball-hiten Pro Evolution Soccer kommer til Xbox i løpet av 2004.

Pro Evolution Soccer-serien har vært en av de mest anerkjente og solgte fotballspilltitlene de siste ti årene, og serien har også vunnet en rekke priser. Ifølge Konami har spillet de mest realistiske kontrollene og den høyeste graden av detaljrikdom innen sjangeren. Teamet bak spillet har lagt mye arbeid ned i å skape mange kule triks spillerne kan gjøre, og har forsøkt å gi de enkelte spillerne gjennkjenbare kjennetegn og personligheter.

Det første Pro Evolution Soccer spillet til Xbox kommer i løpet av fjerde kvartal 2004, og Konami lover at spillet vil imponere publikum med oppdatert lyd og grafikk, tilpasset konsollen.

- Pro Evolution Soccer er et fantasisk fotballspill, sier Michael Cassius, Senior Director for Xbox Platform and Marketing. Han mener at spillets kvaliteter kombinert med konsollens grafikkmuligheter vil gi et av de aller beste spillene noensinne.

- Vi er glade for å kunne gi det ypperste av fotballspill til en helt ny gruppe spillere. Spillet er en av Konamis mest prestisjefylte og viktige titler og vi håper at Xbox-versjonen vil få samme suksess som forløperne, kommenterer Kunio Neo, president i Konami Europe.

Siste fra forsiden