Return to Castle Wolfenstein (Windows)

Wolfenstein 3D regnes av mange som det spillet som startet en av PC-verdenens viktigste sjangere, nemlig FPS-sjangeren (førstepersons skytespill). Nå er agent William J. "B.J." Blazkowicz tilbake, og kun han kan stoppe tyskernes grusomme planer for verdensherredømme ved hjelp av onde krefter fra fortiden. Den frie verdens skjebne hviler i hendene på agent Blazkowicz.Return to Castle Wolfenstein bruker ID sin Quake 3 grafikkmotor til å skape svært realistiske omgivelser og flott modellerte motstandere. På din vei gjennom spillet besøker du en rekke steder under tysk kontroll, blant annet Norge, og selvsagt det fryktede Castle Wolfenstein, hvor resultatene av grufulle eksperimenter utgjør en fare både for deg og de tyske soldatene.

  • Plattform: Windows
  • Slippdato: 30. november 2001
  • Sjanger: Action
  • Utvikler: Gray Matter Studios
  • Utgiver: Activision

Artikler om Return to Castle Wolfenstein

Return to Castle Wolfenstein

Vi har mye å takke id Software for. De ga oss faren til tittelen vi anmelder i dag, og de sparket FPS-sjangeren flere hakk oppover med lanseringen av det første Quake-spillet. Når et selskap er opphavet til så mange klassikere er det ikke et lite forventningspress som hviler på de. Spørsmålet er om de klarer å levere varene nok en gang?

Return to Castle Wolfenstein

Det originale Wolfenstein 3D spillet kom ut mai 1992. Vi skal ikke gå dypere inn på historien bak dette spillet, men det definitivt starten på en ny era innen førsteperson skytespill.

Bilder fra spillet

Til toppen