Podkast

Rad Crew

– Wolfenstein er årets største overraskelse

Jostein er svært begeistret for det nye, svenskutviklede skytespillet.

Det finnes mange typer topplister. Noen tar for seg veldig brede og generelle temaer, mens andre tar for seg veldig smale saker. Ukens Rad Crew-toppliste havner definitivt i den siste kategorien. Ketil Espenæs gir oss nemlig sine musikkfavoritter fra NES-spill utviklet av japanske Sunsoft.

Wæææ! Superhorn! (beklager).

Etter at den catchy topplisten er unnagjort går gjengen over til nyheter, før fokus går over på to ferske storutgivelser.

Gode ting på W

Are deler sine førsteinntrykk fra Ubisofts etterlengtede cyber-epos Watch Dogs, som endelig er ute på alle maskiner som kan krype og gå.

Samtidig har Jostein fordypet seg i Wolfenstein sin alternative versjon av hva som skjedde etter andre verdenskrig. Bare B.J. Blazkowicz kan redde verden fra fremtids-nazistene og det viser seg at spillet er et av årets største og beste overraskelser så langt.

For å høre lydfilen direkte må du ha Adobe Flash installert og javascript aktivt. Du kan imidlertid laste ned og spille av filen i MP3-format herfra: Last ned lydfilene i stedet.
Watch Dogs.

Til slutt spurte vi lytterne om de har begått noen flauser relatert til spillkonsoller eller PC-maskinvare og gjett om de hadde. Hør episoden for å finne ut av noen av Rad Crews -og lytternes- sine største tabber, enten det er hodetelefoner som sitter på feil vei eller feil spenning inn i PCens strømforsyning.

I studio denne gangen finner vi Are Ness Fløgstad, Alexander Hakestad, Ketil Espenæs og selvsagt Jostein Hakestad. Her er ukens meny:

  • 5:40-16:17 Topp 5 NES-musik fra Sunsoft
  • 16:17-23:30 Nyheter
  • 34:51-1:06:00 Watch Dogs-førsteinntrykk + Wolfenstein
  • 1:06:40- Slutt: Lytternes flaueste maskinvare/konsoll-tabber

Gått glipp av tidligere episoder?

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til. Du kan bli bedre kjent med gjengen bak Rad Crew på deres Facebook-side.

Det er produsert 171 episoder av Rad Crew til nå, og her er de tre forrige:

Les også
Anmeldelse: Wolfenstein: The New Order

Rad Crew, 22. mai 2014
Rad Crew, 15. mai 2014
Rad Crew, 8. mai 2014

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Siste fra forsiden