Ringenes Herre: Kampen om Midgard (Windows)

Kampen om Midgard går snart i gang. Utviklingen av strategispillet Ringenes Herre: Kampen om Midgard tas hånd om av det samme teamet som står Commmand & Conquer: Generals. Spillet har som mål å bringe de episke slagene fra filmene til PC-en. Tittelen vil gi spillerne deres første sjanse til å spille de episke kampene de har sett i Peter Jackson sine filmer.

Fansen vil få en unik mulighet til å leve seg inn i kampene om Midgard, og ikke minst kontrollere den onde siden av konflikten. Spillet vil ta i bruk den samme grafikkmotoren som i Command & Conquer: Generals, og gir spillere muligheten til å spille både "gode" og "onde" kampanjer.

  • Plattform: Windows
  • Slippdato: 9. desember 2004
  • Sjanger: Strategi
  • Utvikler: EA Games
  • Utgiver: Electronic Arts

Artikler om Ringenes Herre: Kampen om Midgard

Ringenes Herre: Kampen om Midgard

De som trodde eventyrene til Ringens Brorskap var over, kunne ikke tatt mer feil. Folkene bak Command & Conquer: Generals har laget et sanntidsstrategispill med utgangspunkt i det sagnomsuste Midgard.

The Battle for Middle-Earth kunngjort

Kampen om Midgard går snart i gang, i det kommende strategispillet The Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth. Electronic Arts har nettopp kunngjort spillet, og rapporterer om at utviklingen tas hånd om av det samme teamet som står bak Command & Conquer: Red Alert 2 og Commmand & Conquer: Generals.

Bilder fra spillet

Til toppen