Tom Clancy's Splinter Cell (Windows)

Splinter Cell handler om absolutt diskresjon under ekstreme omstendigheter, og er en direkte arvtager til Thief-serien i mange henseende. Mørke spiller en vesentlig rolle, og vil være din beste allierte gjennom de ni oppdragene. I tillegg har spillet et stort arsenal av teknologiske hjelpemidler til disposisjon.

Du spiller agenten Sam Fisher, som jobber for en underavdeling av NSA kalt Third Echelon. Han jobber alene, og med hele verden som ditt arbeidsområde. Din hovedoppgave er å bekjempe terrorisme, på terroristenes egen banehalvdel. Nå skal du bevise at du duger til jobben som verdensfredens beskytter. Året er 2004, under en fredelig overflate truer en verdenskrig. Over TV-skjermene ruller bilder av den georgiske presidenten i hyggelig passiar med den amerikanske visepresidenten. Under overflaten lurer en helt annen virkelighet.

  • Plattform: Windows
  • Slippdato: 1. april 2008
  • Utvikler: Ubisoft Montreal
  • Utgiver: Ubisoft Entertainment

Også tilgjengelig på

Xbox PS2

Artikler om Tom Clancy's Splinter Cell

Tom Clancy's Splinter Cell

Svært få - om noen - av fjorårets Xbox-spill nøt så unisone lovprisninger som Splinter Cell. Gjennom ni oppdrag ble spilleren kjent med Sam Fisher, en lavmælt enmannshær spesialisert på den typen oppdrag hvor hver alarm er et tap. Nå er Fisher tilbake på PC-formatet, og vi har blant annet tatt en titt på hva som er endret.

Tom Clancy's Splinter Cell

PlayStation- og PlayStation 2-eigarar har i lang tid kunne fryde seg over kvaliteten på Metal Gear Solid og Metal Gear Solid 2. Splinter Cell frå Ubi Soft er spelet som lovar å sette ein stoppar for dette. Solid Snake skal få stor konkurranse når han snart tar turen innom Xbox- og PC-land, konkurranse i form av Sam Fischer og Third Echelon.

Bilder fra spillet

Til toppen